Pressefoto

Pressefoto

Fremadstormende smykkehandler fra Egå vinder fornem pris

Camille Brinch Jewellery er Danmarks bedste nye E-handelsvirksomhed

Forleden vandt den lokale smykkehandler Camille Brinch Jewellery fra Egå prisen som landets bedste nye E-handelsvirksomhed i den årlige kåring af Foreningen for Dansk Internethandel.

Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Smykkefirmaet har blot fire år på bagen, men har opnået utroligt meget på kort tid, siden det hele startede i et skur hos Camille Brinchs forældre i Egå.

Efter et enkelt år omsatte firmaet for 1,2 millioner. Nu omsætter Camille Brinch for 20 millioner kroner om året, har eget værksted, ti kollegaer og 65.000 følgere på Instagram.

Og så har hun hentet storebror Daniel Brinch hjem fra USA for at hjælpe med at drive firmaet.

Selvom det er Camilles navn på virksomheden er det i den grad en familiedrevet virksomhed. Storebror Daniel Brinch flyttede hjem fra USA for at hjælpe med at drive firmaet og hele familien har været stærkt inddraget i skabelsen - og er det stadig.

"At have vundet den her pris er ikke noget, jeg nogensinde har turdet drømme om, og ikke noget jeg nogensinde har kunne klare uden min storebror og det sejeste team - det er jeg enormt taknemmelig for," siger Camille Brinch.

dp

To år med overskud

De to seneste regnskabsår har Camille Brinch Jewellery skullet fremlægge årsregnskab. Af dem fremgår det, at firmaet har lavet overskud begge år. I 2018 lød resultater efter skat på 1,28 millioner kroner, mens det i 2019 steg til 2,33 millioner kroner.

Publiceret 20 November 2020 10:36