Anas og Ahmed Amin har en fælles fortid hos anerkendte Svinkløv Badehotel Restaurant. Pressefoto

Anas og Ahmed Amin har en fælles fortid hos anerkendte Svinkløv Badehotel Restaurant. Pressefoto

Røvere åbner nyt gadekøkken i Brabrand

Røver-brødrene Anas og Ahmed Amin udvider til Louisevej

Efter to år med takeaway succes i midtbyen er De Fyrretyve Røvere klar til at udvide forretningen.

1. november åbner brødrene bag, Anas og Ahmed Amin, et nyt gadekøkken på Louisevej i Brabrand, fortæller de i en pressemeddelelse.

Men det bliver ikke helt det samme som i gadekøkkenet på Frederiks Allé, hvor pita og kumpir er de store sællerter. For i Brabrand vil brødrene prøve at genopfinde pizzaen, hvorfor det nye madsted også får navnet De Fyrretyve Røvere - Pizza.

"Vi savner en ny tilgang. Der er generelt en meget fast forståelse af, hvordan en pizza skal være og se ud. Men hvorfor ser man så sjældent fyld, som eksempelvis mynte og avocado? Og behøver en pizza nødvendigvis at være rund? Hos os bryder pizzaen ud af sin vante form," siger Anas Amin.

For brødrene er smagen det vigtigste - ikke om pizzaen er klassisk italiensk, tyrkisk eller noget tredje.

"Vi er trænet i fransk gastronomi, forelsket i Mellemøstens gadekøkkener, og så beundrer vi den nye nordiske madkultur. Vores pizzaer kommer til at afspejle det hele. Det bliver sanseligt, velkrydret og eksotisk, men samtidig enkelt og friskt. Det er vores store passion," siger Anas Amin.

De Fyrretyve Røvere har de seneste to år vundet Byens Bedste Takeaway for deres pitajoint på Frederiksbjerg, og klokken 16 den 1. november slår de dørene op på Louisevej 4.

Et eksempel på en pizza hos De Fyrretyve Røvere i Brabrand. Pressefoto

Et eksempel på en pizza hos De Fyrretyve Røvere i Brabrand. Pressefoto

dp

Publiceret 29 October 2020 07:52