Den karakteristiske erhvervsejendom på Dusager i Skejby får nye lejere.

Den karakteristiske erhvervsejendom på Dusager i Skejby får nye lejere. Foto: Colliers

IT-virksomhed flytter ind i unikt domicil

Der kommer en ny lejer i den karakteristiske runde erhvervsbygning på Dusager i erhvervsområdet i Skejby.

IT-virksomheden iAdvice ApS er de nye lejere af ejendommen, der oprindeligt blev opført til Mercuri Urval og med sin runde grundform adskiller sig fra andre ejendomme i området. Det oplyser Colliers, som har formidlet udlejningen på vegne af ATP Ejendomme.

"Vi er en virksomhed i vækst, som er vokset ud af vores nuværende lokaler. Vi har set mange forskellige lokaler, men har været på udkig efter noget unikt med kant, charme og personlighed. Da vi så denne ejendom, var vi ikke i tvivl om, at det var den helt rigtige for os,” siger Johnny Hansen, CEO i iAdvice.

”Det har været vigtigt for os at finde de helt rigtige rammer til vores nye hovedkontor, da vi vil skabe en rigtig god arbejdsplads for vores medarbejdere. Det skal være fedt at komme på arbejde, og vi ser derfor vores nye domicil som en vigtig del af vores branding. I en tid med meget fokus på hjemmearbejde går vi lidt imod strømmen. Der skal altid være plads til fleksibilitet, og vi tager selvfølgelig vores forholdsregler i forhold til corona, men for meget hjemmearbejde kan også være en kulturdræber, og derfor ser vi det som en investering i vores medarbejdere at vælge de helt rigtige lokaler.”

Colliers-mægler Michael Andreasen har formidlet udlejningen til IT-virksomheden.

"Vi oplever større efterspørgsel på lejemål, der kan noget specielt og skiller sig ud - lejemål der kan være med til at give en virksomhed kant. Rammen, man sætter om sin virksomhed, kan være med til at rekruttere de rigtige medarbejdere, og vi oplever det mere og mere som top of mind hos virksomhedslederne,” siger Michael Andreasen.

jr

Publiceret 29 October 2020 20:29