Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Endnu et gymnasie må lukke ned:

17 elever smittet med corona

Over tusind elever er sendt hjem resten af ugen

Onsdag eftermiddag kunne Lokalavisen Aarhus fortælle, at 12 elever på Marselisborg Gymnasium er blevet smittet med corona, og at eleverne derfor er sendt hjem til virtuel undervisning resten af ugen.

Nu melder endnu et stort, aarhusiansk uddannelsessted, at det er blevet ramt af corona.

Aarhus Handelsgymnasium i Viby har nu også sendt 1.100 elever frem til næste uge, efter at 17 elever fra forskellige årgange og klasser onsdag er blevet konstateret smittet med virussen.

"Vi kan ikke lokalisere en enkelt smittekæde, så derfor har vi valgt at sende hele Viemosevej-afdelingen hjem til virtuel undervisning. Eleverne skal foreløbigt være hjemme torsdag og fredag," skriver skolen på sin hjemmeside og fortsætter:

"Vi har ikke mistanke om, at smitteudbruddet stammer fra hverdagen på skolen, som afvikles i henhold til alle gældende forholdsregler om håndhygiejne og afstand. Men det er naturligvis en bekymrende udvikling, som skolen tager meget alvorligt. Derfor vælger vi at hjemsende hele afdelingen og ikke kun de klasser, som er direkte berørt."

Ifølge Aarhus Kommunes daglige corona-opdateringer er der det seneste døgn registreret 47 nye tilfælde af corona-smittede.

I går kom det også frem, at flere elitesejlere, som har været på træningslejr i Aarhus, er blevet konstateret smittet.

dp

Publiceret 21 October 2020 19:39