Butikschef Karin Juhlsen glæder sig til at byde kunderne velkommen i den nye Helsam butik i Bruuns Galleri.

Butikschef Karin Juhlsen glæder sig til at byde kunderne velkommen i den nye Helsam butik i Bruuns Galleri. Pressefoto

Landets største helsekostkæde rykker ind i Bruuns Galleri

Helsam flytter sin butik i Frederiks Allé til Bruuns Galleri

Torsdag 29. oktober åbner helsekostkæden Helsam en ny butik i Bruuns Galleri i Aarhus.

”Vi har gennem længere tid researchet på, hvor kundestrømmen i Aarhus er størst, og da fandt vi, at Bruuns Galleris kundeprofil passer rigtig godt med vores primære kunder. Derfor har vi valgt at flytte vores butik fra Frederiks Allé til en ny flot butik i Bruuns Galleri,” forklarer Helsams kædedirektør Johannes Gammelgaard i en pressemeddelelse.

Helsam er Danmarks største helsekostkæde med 32 butikker over hele landet, som sælger kosttilskud, naturlægemidler, naturkosmetik, hudpleje og økologiske og veganske fødevarer.

Shoppingcentret ved banegården i Aarhus glæder sig over at kunne byde nye lejere velkommen:

”Det er virkelig positivt, at vi nu kan byde Helsam velkommen her i Bruuns Galleri. De har et godt koncept, som passer rigtig fint ind her hos os, og rammer helt sikkert plet hos en meget stor andel af vores gæster,” siger Claus Brændgaard, Center Manager i Bruuns Galleri.

Den nye Helsam butik er placeret overfor Matas med BodyShop og Deichmann som nærmeste naboer. Håndværkerne er i disse dage i fuld gang med at indrette den 100 kvadratmeter store butik.

”Det er klart, at vi meget gerne ville fejre åbningen af den nye butik med en kæmpe fest de første dage, men i stedet vælger vi at brede opstarten ud over flere uger, så alle får mulighed for at få del i de mange attraktive åbningstilbud,” forklarer Johannes Gammelgaard.

jr

Publiceret 20 October 2020 10:47