Foto: Lokalt Liebhaveri

Foto: Lokalt Liebhaveri

En af Jyllands dyreste:

Racerkører og erhvervsmand sælger strandvilla

Risskov-villa er sat til salg og ryger øjeblikkeligt i top som en af de dyreste huse, der kan erhverves i Jylland

Af
Danni Paulsen

Brænder du inde med 30 millioner kroner, som du gerne vil bruge på et nyt hus med direkte adgang til havet, så har Aarhus-mægleren Lokalt Liebhaveri et bud til i den mondæne del af Risskov.

Lokalt Liebhaveri har fået til opgave at sælge en stor strandvejsvilla på Birkevej til den nette sum 29.995.000 kroner.

Prisen på villaen, der ligger i første række til Aarhus Bugt, gør, at den stryger op i toppen af listen over de dyreste villaer i Jylland. Kun overgået af to villaer i Vejle og Kolding, der koster 5.000 kroner mere.

(Artiklen fortsætter under galleriet)

For de mange penge får man masser af plads at boltre sig på. Grunden er på hele 1.390 kvadratmeter, og huset, der er opført i 1930, men totalrenoveret, er hele 251 kvadratmeter. Derudover får køber en kælder på 127 kvadratmeter og en garage på 100 kvadratmeter - og rig mulighed for erhverv.

Garagen har sælgeren blandt andet brugt til at opbevare adskillige pokaler og andet memorabilia fra en sidegesjæft som racerkører.

Sælger er nemlig rigmanden Kristian Poulsen, der tidligere har kørt DTC og Le Mans, som ejer familie- og Horsens-virksomheden Poulsen Biler, som gør sig i lastbilsalg. Han er gift med Tilde Nygaard, der blandt andet driver designvirksomhed.

Ifølge Boliga.dk købte familien villaen til 18,5 millioner kroner tilbage i 2014.

Du kan se flere billeder i salgsannoncen hos Lokalt Liebhaveri.

Publiceret 15 October 2020 13:23