Maianne Eihilt har tidligere været danser i TV2-programmet 'Vild med dans'. I den aktuelle sæson sidder hun ved dommerbordet.

Maianne Eihilt har tidligere været danser i TV2-programmet 'Vild med dans'. I den aktuelle sæson sidder hun ved dommerbordet. Arkivfoto: Jan Unger/Ritzau Scanpix

'Vild med dans'-dommer tvunget til at flytte sin danseskole i Aarhus

Marianne Eihilt og Brian Eriksen er nødt til at flytte til nye lokaler

"'Let´s Dance' flyver fra reden efter 12 år på Lystrupvej 1."

Sådan indledes en pressemeddelelse fra den aarhusianske danseskole, hvor det oplyses, at dens indehavere, 'Vild med dans'-dommer Marianne Eihilt og Brian Eriksen, i øjeblikket har travlt med at forvandle Mokka Houses gamle lokaler i Risskov til en helt ny danseskole.

Efter at have ligget på Lystrupvej 1F i 12 år flytter 'Let´s Dance' nemlig et stenkast længere ned ad vejen til Lystrupvej 62 i Risskov, hvor Mokka House altså tidligere lå. De gamle danseskole-lokaler skal omdannes til lejligheder, og derfor er danseskolen simpelthen tvunget til at flytte i nye lokaler, fremgår det af pressemeddelelsen.

I øjeblikket bruges dagene effektivt, og i søndags havde Marianne Eihilt og Brian Eriksen 30 frivillige til at hjælpe dem med at flytte al inventar fra den gamle danseskole til den nye.

”Vi føler os privilegerede over, at så mange fra danseskolen havde lyst til at bruge en hel søndag på os," lyder det fra indehaverne i pressemeddelelsen.

Den nye danseskole er 1.150 kvadratmeter, og det forventes, at de første undervisningstimer kan gennemføres mandag i uge 43.

På Lystrupvej 62 bliver danseskolens cafeområde endnu større, og der er hele fire rum, hvor elever og forældre kan boltre sig inden dansetimen efter dansetimen, eller mens de venter på, at børnene er inde til undervisning. De fire nye cafeområder får navnene 'hjerterum', 'tidsrum', 'frirum' og 'hyggerum' for at skabe endnu mere fælleskab og hjemmelig følelse.

'Let´s Dance' har 2.500 elever, 45 instruktører plus hjælpetrænere og frivillige, som er fordelt på afdelingerne i Risskov, Viby og Randers.

jwh

Publiceret 15 October 2020 18:47