Hungry regner med at sende 300 bude på gaden i Aarhus.

Hungry regner med at sende 300 bude på gaden i Aarhus. Pressefoto

Hungry sender 300 bude på gaden i Aarhus

Take away portalen vil fremover selv stå for udbringning af mad og søger 300 bude i Aarhus

Den aarhusianske take away portal Hungry indleder en landsdækkende undbringningsoffensiv i Aarhus, hvor 300 nye Hungry-bude klædt i grønt indenfor de kommende måneder vil kunne ses køre rundt i byen.

Take away portalen overtager selv udbringningen af maden for at kunne tilbyde hurtigere og mere præcise leveringstider, hvilket samtidig tiltrækker flere typer af restauranter, så madudvalget bliver større og mere varieret, oplyser Hungry i en pressemeddelelse.

”Planen for vores offensiv i Aarhus med egen udbringning er køreklar. Aarhusianerne kan som de første glæde sig over, at de nu kommer til at få minimum et dobbelt så stort madudvalg og fra alle typer af restauranter, når de bestiller take away via Hungry," fortæller Hungrys stifter Morten Larsen.

Hungry-stifter Morten Larsen.

Hungry-stifter Morten Larsen. Pressefoto

Det er ikke længere kun de mere klassiske typer af take away som burgere, pizza og sushi, der er på menuen hos Hungry. Caféer og restauranter, herunder flere eksklusive, kobles op på Hungry app'en, oplyser Hungry.

Kunderne vil fremover desuden kunne følge deres bestillinger live, så de på minuttet ved, hvornår buddet ringer på døren.

300 bude i Aarhus

Virksomheden med hovedsæde i Risskov sender de første cirka 100 bude på gaden i begyndelsen af november og er derfor i øjeblikket i gang med en større hvervekampagne i Aarhus.

"Efterhånden som vi skalerer op over de kommende måneder, ansætter vi løbende flere medarbejdere, og vi regner med at skulle ansætte i alt cirka 300 bude, når vi kører på fuld styrke i Aarhus,” fortæller Morten Larsen, der sammen med sin kone Annette Lucca Larsen også har etableret den fremadstormende virksomhed Luxit, der har adresse ved siden af Hungry i Risskov.

Hungry leverede i 2019 mad for over 300 millioner kroner. Cirka 1.800 restauranter er i dag koblet op på Hungry, men ambitionen er at samarbejde med flere end 3.000 restauranter i Danmark i løbet af en kort årrække.

Den aarhusianske take away portal fik for nylig en kapitaltilførsel på 52 millioner kroner af tyske Delivery Hero og dermed en af verdens største udbringsningsplatforme i ryggen.

Det er planen, at Hungrys nye udbriningskoncept skal rulles ud i landets fire største byer.

jr

Publiceret 13 October 2020 08:32