Pressefoto

Pressefoto

Wolt angriber takeaway-markedet i Aarhus:

Vil sende 280 nye udbringere på vejene

Takeaway-platformen ser et stort potentiale i Aarhus

Wolt satser stort på at slå igennem i Aarhus og vil sende en hær af udbringere på de aarhusianske gader og stræder.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra takeaway-platformen, hvor det oplyses, at Wolt søger 280 nye udbringere til at cykle rundt med mad til sultne aarhusianere.

"Med et skift i vejret, hvor det bliver mere gråt og koldt, samt et øget fokus på takeaway generelt som en måde at støtte sin lokale restaurant, både tror og håber vi på, at efterspørgslen på takeway vil stige markant. Det betyder også, at vi har brug for flere gode folk på vores team til at bringe mad ud,", forklarer Søren Meier Svendsen, direktør i Wolt.

På landsplan søger virksomheden hele 2.000 nye udbringere frem mod årsskiftet.

Wolt har været på det danske takaway-marked siden 2017 og har netop offentliggjort årsregnskab, der viser et resultat på 1,25 millioner kroner efter skat i 2019. Mere end en fordobling af resultatet i 2018.

Takeaway-platformen har i medierne været skarpt kritiseret for at underbetale sine udbringere, som ikke har overenskomst.

Wolt understreger dog i pressemeddelelsen, at den gennemsnitlige løn for en udbringer i 2019 var 150 kroner i timen, og at udbringerne i gennemsnit kører 15 timer om ugen for Wolt.

dp

Publiceret 30 September 2020 15:13