Foto:

Foto: Martin Lehmann/Politiken/Ritzau Scanpix

Efter voldsom kritik:

Nu bliver fritidsklubs tur til Lalandia corona-aflyst

Ifølge TV2 Østjylland har fritidsklubben Liffen i Lystrup valgt at aflyse en planlagt tur til Lalandia

Det var planen, at fritidsklubben Liffen i Lystrup i morgen skulle sende 42 børn fra 5. klasse på en tre dages tur til Lalandia i Billund. Men den tur er nu aflyst, skriver TV2 Østjylland.

Det sker efter, at en forælder over for den regionale tv-kanal kritiserede fritidsklubbens tur, som hun mente trodsede Sundhedsstyrelsens anbefaling om at aflyse alle sociale arrangementer.

"Det er rystende, at klubben vælger at gå imod de her anbefalinger, når skolerne ikke engang må tage på lejrtur," sagde Pernille Biegel, som har en datter, der går i fritidsklubben, til TV2 Østjylland.

Af Liffens hjemmeside fremgår det stadigvæk, at turen bliver afholdt, men ifølge Pernille Biegel, som TV2 Østjylland torsdag aften igen har talt med, så er turen nu blevet aflyst.

På Lokalavisen Aarhus' Facebook-side er fritidsklubbens planlagte tur til Lalandia også blevet diskuteret heftigt. En del har givet Pernille Biegel ret i, at det er uforsvarligt at gennemføre turen, imens der også er flere, som mener, at turen bør gennemføres.

Nu ser det altså ud til, at de 42 børn bliver holdt hjemme.

jwh

Publiceret 24 September 2020 19:15