Butikken, som Danmission fraflytter. Foto: Danmission

Butikken, som Danmission fraflytter. Foto: Danmission

Aarhus' største genbrugsbutik får ny placering

Genbrugsbutikken indtager den tidligere Lykkeskolen

Aarhus' største genbrugsbutik har indtil videre befundet sig i bunden af Bazar Vest. Men nu rykker den ud foran bazaren.

Det oplyser Danmission i en pressemeddelelse.

Butikken indtager den tidligere Lykkeskolen, som ligger ud til Edwin Rahrs Vej.

Ifølge Tom Sand Egeskov, udviklingskonsulent for Danmission Genbrug, har det længe været et ønske at komme væk fra den skjulte placering.

"Med den nye placering bliver vi meget mere synlige. Vi glæder os rigtig meget til at sætte skub i nye muligheder for både interaktion med lokalområdet og forretningsmæssigt."

Udlejer Olav De Linde er gået i gang med at totalrenovere de nye lokaler, som overtages 1. januar, og så skal der indrettes og fyldes varer på hylderne, inden dørene kan åbnes for kunderne. Det bliver i begyndelsen af 2021.

Danmission, der har omkring 50 frivillige nu, får dog brug for flere hænder.

"Når vi nu begynder noget nyt, så er det altid et rigtigt godt tidspunkt at få helt nye frivillige med ombord. Der er virkelig god mulighed for, at man kan være med til at præge den nye butik og spille ind med viden og ideer," lyder opfordringen fra Tom Sand Egeskov.

Flytningen betyder også, at varer skal væk fra hylderne, og derfor afholdes der nu et stort flyttesalg, hvor der er halv pris på alle varer til og med 3. oktober.

dp

Publiceret 16 September 2020 09:18