Pressefoto:

Pressefoto: Luksusbaby.dk

Stor baby- og børnetøjsbutik åbner på strøget i Aarhus

Den aalborgensiske webshop Luksusbaby.dk åbner fysisk butik midt i Aarhus

Af
Jonas Wrede Hansen

Åbning Et sæt tvillinger og en barsel startede i 2014 det succesfulde erhvervseventyr, som aalborgensiske Ann-Louise Christine Aasted sammen med sin mand fortsat befinder sig i, og som om kort tid fører dem til Aarhus. Her er de nemlig klar til at åbne en stor baby- og børnetøjsbutik på strøget, fortæller den nordjyske iværksætter til Lokalavisen Aarhus.

"Vi har haft stor succes med at åbne en fysisk butik inde i Aalborg, så det er oplagt for os at åbne en mere, og det er meget passende, at den kommer til at ligge i Aarhus. Vi har nemlig i forvejen rigtig mange kunder i webshoppen, som handler fra Aarhus," fortæller Ann-Louise Christine Aasted.

Eventyret hedder Luksusbaby.dk, og til november slår webshoppen dørene op til et univers af moderigtigt børnetøj, legetøj og bamser i Aarhus' største gågade.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Pressefoto:

Pressefoto: Luksusbaby.dk

"Det har faktisk været ret svært at finde et lokale, der havde de kvadratmeter, som vi gerne ville have, uden at prisen stak helt i vejret. Men det har vi fundet nu. Butikken bliver cirka 400 kvadratmeter, som den vi har i Aalborg," fortæller Ann-Louise Christine Aasted.

Luksusbaby.dk begyndte som et hobbyprojekt, da Ann-Louise Christine Aasted for seks år siden var på barsel med sine tvillinger. Den dengang nybagte mor havde ingen erfaring med e-handel, og hun havde heller ikke en butiksuddannelse - hun havde faktisk kun en afgangseksamen fra niende klasse.

"Vi grundlagde det helt fra scratch. Det startede med ti flyttekasser i vores egen stue, og så har det bare taget fart derfra," fortæller hun.

Kundeservice i Zoo

Stuen blev hurtigt for lille, så webshoppen måtte rykke til et lager, og i 2016 var efterspørgslen så stor, at Ann-Louise Christine Aasted åbnede den første fysiske butik i Aalborg.

"Jeg har altid elsket tøj. Jeg gad ikke gå i skole, men jeg kunne huske alle tøjpriserne hos butikkerne inde i Aalborg. Jeg har altid elsket fashion-delen, og det er klart, at når man så får børn, så bliver man også interesseret i modetøj til dem. Så jeg så en mulighed i, at det kunne være lidt mere fleksibelt for mig at starte Luksusbaby.dk," fortsætter den nordjyske iværksætter.

Hun opdagede dog hurtigt, at hun tog gevaldigt fejl.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Pressefoto:

Pressefoto: Luksusbaby.dk

"Jeg skal lige love for, at jeg blev klogere. Hvis jeg havde beholdt mit gamle job, havde jeg arbejdet langt mindre. Vi har virkelig knoklet for at få Luksusbaby.dk op at køre. Det er først inden for det seneste år, at vi har kunnet holde fri, og det er først nu, at vi kan tage hjem klokken 15 eller 16," fortæller Ann-Louise Christine Aasted, der derfor har haft en del at se til med både erhvervseventyret og tvillinger.

"Det første stykke tid passede jeg vores kundeservice fra kokken 7 til 23 alle dage hele året. Men når man har fundet noget, man brænder for, så får man det til at hænge sammen. Jeg har da været i zoologisk have med tvillingerne, imens jeg også havde kundeservice-telefonen med," lyder det med et grin fra Ann-Louise Christine Aasted.

Det hårde arbejde har båret frugt. Det seneste regnskab viste således, at firmaets bruttofortjeneste i 2019 steg til 15,8 millioner kroner fra 11,9 millioner kroner i 2018, og til november åbner Luksusbaby.dk altså en stor butik på strøget i Aarhus.

Fakta

  • Luksusbaby.dk's butik i Aarhus vil indeholde en del af de brands, som i forvejen er til salg i webshoppen. Det er hovedsageligt modetøj til børn fra 0 til 16 år, og så vil der også være et mindre udvalg af legetøj og bamser
  • Butikken kommer til at ligge på adressen Ryesgade 27 i Aarhus
  • Ann-Louise Christine Aasted forventer, at første åbningsdag bliver i november

Publiceret 15 September 2020 19:00