Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

To nye områder i Aarhus C får betalingsparkering

Fra 16. september skal der betales for parkering i områderne

Fra onsdag den 16. september kan man ikke længere parkere to timer gratis i området ved Musikhuset og området ved Mølleengen.

Det oplyser Aarhus Kommune i en pressemeddelelse.

Kommunen er i færd med at indføre betalings- og beboerparkering i Aarhus C, og indførelsen i de to områder er etape 2 i den øvelse.

De beboere i Musikhusområdet og Mølleengen, der allerede har beboerparkeringslicensordning, vil ikke mærke forskel. Med deres nuværende licens vil de fremadrettet kunne parkere ubegrænset på de kommunale betalingsparkeringspladser i egen beboerparkeringszone alle ugens dage og timer.

Fra og med på onsdag den 16. september 2020 skal alle biler uden en beboerparkeringslicens dog betale for at parkere i de to områder.

Frederiksbjerg og Langenæs fik indført de nye parkeringsregler i august. I følge kommunen har beboerne her været glade for ordningen.

"Vi har overvejende fået positiv feedback. Beboerne er generelt glade for de mange, nye ledige pladser," siger afdelingsleder i Aarhus Kommune, Joshua Krogager.

Arbejdet med at udrulle de nye parkeringsforhold til hele midtbyen indenfor Ringgaden fortsætter hen over efteråret og vinteren.

dp

Publiceret 14 September 2020 11:15