Ægteparret Anette og Steen Stenstrup (til venstre) og de nye købere fra Aalborg, Anemette og Danni Bühlmann, flankerer den nye daglige vært fra 1. oktober, tidligere Ruths Hotel-direktør og svigerfar til de nye ejere, Peter Chr. Bühlmann Jensen.

Ægteparret Anette og Steen Stenstrup (til venstre) og de nye købere fra Aalborg, Anemette og Danni Bühlmann, flankerer den nye daglige vært fra 1. oktober, tidligere Ruths Hotel-direktør og svigerfar til de nye ejere, Peter Chr. Bühlmann Jensen. Foto: Michael Bo Rasmussen/Baghuset

Intimt hotel i Aarhus får nye ejere

Villa Provence bliver overtaget af familien Bühlmann

Af
Henrik Grønvald

JP Aarhus

Boutique-hotellet Villa Provence på Fredens Torv i Aarhus skifter ejere. Ægteparret Steen og Anette Stenstrup overlader 1. oktober driften til familien Bühlmann, der i foreløbig tre generationer har drevet herregårdshotellet Scheelsminde i Aalborg.

Peter Chr. Bühlmann Jensen, der blandt andet er kendt som mangeårig direktør på Ruths Hotel i Skagen, bliver ny daglig vært. I spidsen for den voksende Bühlmann-forretning står Peter Chr. Bühlmanns datter og svigersøn Anemette og Danni Bühlmann, som i en pressemeddelelse glæder sig over købet af Aarhus-hotellet.

Peter Chr. Bühlmann Jensen bliver daglig vært på Villa Procence.

Peter Chr. Bühlmann Jensen bliver daglig vært på Villa Procence. Foto: Michael Bo Rasmussen/Baghuset

"Vi har i årevis fulgt med i og beundret Stenstrups imponerende udvikling og drift af den helt ekstraordinære og meget autentiske hoteloplevelse, som Villa Provence tilbyder. Anette og Steen har kendt til vores langvarige respekt, så da et skifte blev muligt, havde vi ikke svært ved at gå ind i en forhandling," fortæller direktørparret.

Tilfredse gæster

De har i de senere år desuden udvidet forretningen ved også at påtage sig driften af for eksempel Nørre Vosborg Herregård ved Holstebro, det snart åbningsklare, nybyggede Peak 12 Hotel i Viborg samt Airport Hotel i Aalborg Lufthavn. Desuden driver familien Restaurant Victors Madhus og AaB Sport Event i hjembyen Aalborg.

Villa Provence med 39 individuelt indrettede værelser og suiter og knap 20 ansatte blev i 2018 kåret som årets højest ratede danske hotel af rejseportalen Tripadvisors brugere. De har lagt vægt på hotellets landstilsindretning samt individuelle værelser, god morgenmad og den direkte kundekontakt.

Ifølge Steen Stenstrup har han og hustruen været kritiske i forhold til, hvem der skulle overtage hotellet.

"Når man selv har etableret og drevet så specielt et sted i 17 år og selv stået klar med morgenmaden hver morgen, er det ikke nok bare at sælge. Gennem det langvarige bekendtskab og mange gode drøftelser blev vi bevidst om, at netop Familien Bühlmann har den nødvendige forståelse og passion til, at vi trygt kan overdrage ansvaret for Villa Provence," siger han.

Publiceret 14 September 2020 16:33