Arkivfoto

Arkivfoto

Ingen traditionsrig juleparade i Aarhus i år

Aarhus City Forening har aflyst juleparaden

Coronaen har aflivet mange stor arrangementer i år, og nu må den traditionsrige juleparade også lade livet.

Forleden oplyste Salling, at man måtte aflyse lystændingen på det store indkøbscenter på Strøget, og nu må den traditionsrige parade, hvor julemanden ankommer til Aarhus og tænder for stjernehimlen på Strøget også aflyses.

Det skriver Aarhus City Forening i en pressemeddelelse.

Paraden plejer at tiltrække tusindvis af aarhusianere, så i stedet vil Aarhus City Forening afvikle nogle mindre juleaktiviteter rundt omkring i byen i juleperioden.

"Vi er naturligvis rigtig kede af, at vi ikke kan ringe julen ind i Smilets By, som vi plejer og har gjort det i op mod 30 år, men det er klart, at vi i disse coronatider skal være meget forsigtige og undgå større forsamlinger i byrummet. Derfor kan det på ingen måder forsvares at gennemføre vores traditionsrige juleparade. Som erstatning for juleparaden vil vi i stedet arrangere nogle mindre juleaktiviteter flere steder rundt i byen efter myndighedernes gældende regler og retningslinjer. Og mon ikke også julemanden dukker uanmeldt op rundt i byen i løbet af juleperioden," lyder det fra direktør Claus Bech.

Juleparaden skulle have været afviklet 13. november.

dp

Publiceret 14 September 2020 10:30