Finansiel rådgiver Per Bahne er manden på Pengerådgivnings nye kontor i Aarhus.

Finansiel rådgiver Per Bahne er manden på Pengerådgivnings nye kontor i Aarhus. Pressefoto

Pengerådgivning åbner kontor i Aarhus

Pengerådgivning vil hjælpe aarhusianere med deres boligdrømme

Pengerådgivning har åbnet sit første kontor i Aarhus på Søren Frichs Vej. Pengerådgivning er en rådgivningsvirksomhed med base i København, der siden 2016 har tilbudt uvildig bank- og boligrådgivning til private.

"9 ud af 10 sparer penge med vores hjælp, når vi forhandler med banker og realkreditinstitutter om billigere lån til dig, og så er det tit med vores rådgivning, at boligdrømme kan lade sig gøre. Vi bliver nemlig ofte kontaktet, når et boligkøb er gået i hårdknude, fordi banken siger nej. Vi er selv tidligere bankrådgivere og ved lige, hvor vi kan trykke bankerne på maven, så det kan lade sig gøre, " fortæller Per Bahne, som er finansiel rådgiver og manden på Pengerådgivnings nye kontor i Aarhus, i en pressemeddelelse.

"At vi er uvildige betyder, at vi ikke arbejder for andre end dig. Vi er udelukkende på din side i modsætning til en bankrådgiver, som skal sælge bankens produkter, og andre økonomiske rådgivere, som får penge af banker for at sælge deres produkter til dig."

Rådgivningsvirksomhed koncept er at tilbyde et gratis rådgivningsmøde, hvor de hører om dine ønsker og udfordringer. Efter mødet forhandler de med banken og indhenter flere tilbud på vegne af dig. Du betaler først for hjælpen, hvis der er noget at spare, og du siger ja til et tilbud, oplyser Pengerådgivning.

"Vi finder ofte besparelser i bankerne på 40 - 50.000 kroner om året. Det lyder vildt, men selv en lille sænkning af renten giver en stor gevinst hvert år," siger Per Bahne.

jr

Publiceret 04 September 2020 06:00