Laura Sund og Carl-Emil Mortensen er gået videre til liveshows i TV2's Den Vildeste Danser. Første liveshow skydes igang 4. september klokken 20.

Laura Sund og Carl-Emil Mortensen er gået videre til liveshows i TV2's Den Vildeste Danser. Første liveshow skydes igang 4. september klokken 20. Foto: Morten Lovechild

Laura og Carl-Emil er videre til liveshows i TV2's Den Vildeste Danser

De aarhusianske hip hop-dansere gik fredag videre til liveshows, hvor de håber på at kunne nå langt i konkurrencen om 100.000 kroner og en gæsteoptræden i Vild Med Dans

Af
Jesper Gundorph

Dans Efter at være gået videre fra auditions i TV2's nye danseprogram Den Vildeste Danser, er det nu lykkedes de aarhusianske dansere Laura Sund og Carl-Emil Mortensen at gå videre til programmets liveshows.

Det er Mille Gori, som har udvalgt de to hip hop-dansere til at være en del af de tre danseacts, hun må tage med til liveshows.

Laura Sund og Carl-Emil Mortensen glæder sig over, at de er blevet blevet valgt ud blandt mange andre dygtige dansere.

"Det er virkelig fedt! Vi snakkede med vores familier om, at det virkelig er nåleøjet, vi er kommet igennem," fortæller Laura Sund, idet hun fortæller, hvor lille det nøglehul rent faktisk er.

"Der var seks pladser, fordi tre af de ni finalepladser allerede var taget. At få en af de seks pladser ud af 100 cirka er virkelig fedt."

Godt samarbejde

Foruden deres gode samarbejde med hinanden, er Laura Sund og Carl-Emil Mortensen allerede begyndt at arbejde sammen med deres dansekaptajn.

"Vi arbejder rigtig godt med Mille. Selvfølgelig træner vi hårdt med hende, men vi fungerer også rigtig godt med hende, og vi har det også sjovt med hende. Så det er godt samarbejde," fortæller Laura Sund om Mille Gori, som blandt andet er kendt som Motor Mille på Ramasjang.

Fravær fra skole

Hvis Laura Sund og Carl-Emil Mortensen går videre fra første liveshow, kan de se frem til at skulle gå glip af nogle skoledage. Allerede fra første liveshow, skal danseduoen til København to dage inden, de skal danse på direkte TV. Det skal de for at øve sig samt lave generalprøver.

Selvom skolen bliver sat lidt i baggrunden, når der skal danses, er de godt klar over, at det kommer til at kræve ekstra lektiearbejde, så de kan følge med i undervisningen.

"Lige nu er vi heldige, fordi vi har en del onlineundervisning, så det fungerer nogenlunde, også selvom vi ikke er i Aarhus. Og ellers må vi lave lektier på hotellet," fortæller Carl-Emil Mortensen.

Høj selvtillid

Selv er de to aarhusianere klar over, at de skal tro på muligheder for at gå hele vejen i dansekonkurrencen.

"Vi er da nødt til tro på det. Hvis vi ikke tror på det, kan vi jo lige så godt lade være," afslutter Laura Sund.

Om Laura Sund og Carl-Emil Mortensen kan fortsætte med at imponere med deres dans, kan man se, når første liveshow skydes igang fredag 4. september klokken 20 på TV2.

Publiceret 29 August 2020 19:47