Pressefoto:

Pressefoto: NCC

234 nye delevenlige lejligheder står nu klar i Aarhus

Efter to års byggeprojekt står 234 nye delevenlige lejligheder klar, hvor sygeplejeskolen tidligere lå i det nordlige Aarhus

Færdigbygget Det er to år siden, at den tidligere sygeplejeskole på Gøteborg Allé i det nordlige Aarhus blev revet ned, og nu står 234 nye delevenlige lejligheder klar på grunden. NCC har været totalentreprenør på byggeriet, der indeholder topmoderne lejligheder med et udeareal og god beliggenhed med midtbyen lige neden for bakken ad Randersvej, og hos entreprenørvirksomheden er man ganske tilfreds med resultatet.

”Det er blevet et super byggeri, som jeg er sikker på, at lejerne bliver glade for. Ud over en rigtig god bolig får de adgang til skønne taghaver og et grønt gårdmiljø. Vi har haft en god byggeproces med bygherren og arbejdet tæt sammen om at skabe det bedst mulige resultat. Jeg håber, at alle bliver glade for stedet,” siger projektleder Claus Heinze fra NCC i en pressemeddelelse.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Projektleder Claus Heinze fra NCC er ganske tilfreds med resultatet af byggeprojektet

Projektleder Claus Heinze fra NCC er ganske tilfreds med resultatet af byggeprojektet Pressefoto: NCC

Byggeriet henvender sig især til små familier og unge, der ønsker en moderne bolig, men har brug for at dele huslejen. De fleste lejligheder er nemlig under 75 kvadratmeter og med to værelser, fælles køkken og opholdsrum, og så har de desuden alle en altan. Byggeriet varierer fra tre til seks etager og ligger rundt om en indre gårdhave. Der er desuden grønne taghaver på de forskudte bygninger.

Efter nedrivningen af den tidligere sygeplejeskole tog forvandlingen af området fart. Omkring 100 medarbejdere har haft deres daglige gang på byggepladsen i sidste fase med eksempelvis tømrere, malere og gulvlæggere.

Bygherre er KONstruct på vegne af selskabet Gøteborg Allé 7 Aps, og NCC er totalentreprenør på de godt 17.500 kvadratmeter, der har stået i 243 millioner kroner.

”Jeg er glad og stolt over at se den smukke bygning færdigopført. Det bliver et flot hjem for alle lejerne, og vi har haft et godt forløb fra start til slut. Ingen tvivl om, at det er et godt bidrag til byens boligmasse,” siger direktør Ole Vistisen fra KONstruct i pressemeddelelsen.

jwh

Publiceret 27 August 2020 16:46