Telia i Ryesgade er lukket. Butikken flytter ind i større lokaler i Bruuns Galleri.

Telia i Ryesgade er lukket. Butikken flytter ind i større lokaler i Bruuns Galleri. Pressefoto

Telia åbner butik i Bruuns Galleri

Telia flytter ind i Bruuns Galleri med nyt butikskoncept

Telias butik i Ryesgade i Aarhus flytter til nye og meget større lokaler i shoppingcentret Bruuns Galleri.

Den nye butik er tre gange større end den hidtidige butik, som lukker, og indeholder flere nye faciliteter og servicefunktioner.

Kunderne kan teste nye mobiler og gadgets i et afslappet lounge-område, og der kommer en ny afdeling for 'Care & Repair', hvor man kan få hjælp til opsætning af mobiltelefoner, sikkerhedskopiering og til at sende telefonen til reparation.

Butikken får desuden et separat område for kundeservice, der skal fungere som en filial af Telias centrale kundeservice. Her kan man i ro og mag få hjælp til mere komplekse spørgsmål, og mindre erhvervskunder kan som noget nyt ligeledes også få hjælp i butikken.

Telia butikken ligger i stueplan i Bruuns Galleri og åbner torsdag 27. august klokken 08 med tilbud, aktiviteter og morgenmad til de morgenfriske.

"Jeg glæder mig til at videreføre de gode kundeoplevelser i Bruuns Galleri, hvor Telias nye butik får en perfekt placering. Vi står klar, både nye og gamle medarbejdere, til et brag af en åbningsfest, og vi glæder os til at give kunderne gode tilbud og de bedste løsninger," siger butikschef Nick Lundø Fonager i en pressemeddelelse fra Telia.

jr

Publiceret 24 August 2020 08:28