Trine Christiansen har døbt sin forretning for Berry Dreams, fordi hun mener, det er en bær-drøm, når man spiser de chokoladeovertrukne jordbær, og samtidig er stedet en drøm, der er gået i opfyldelse.

Trine Christiansen har døbt sin forretning for Berry Dreams, fordi hun mener, det er en bær-drøm, når man spiser de chokoladeovertrukne jordbær, og samtidig er stedet en drøm, der er gået i opfyldelse. Foto: Camilla Kjærgaard Olesen

Jordbærlækkerier: Berry Dreams er åbnet i Højbjerg

Trine Christiansen har netop slået dørene op til et slaraffenland af søde sager i Højbjerg

Af
Camilla Kjærgaard Olesen

nyåbning Siden hun var en lille pige, har hun altid været kreativ i et køkken. Kreeret kager i lange baner, lavet litervis af smoothies og bunkevis af pandekager.

I dag har hun kastet sin kærlighed på chokoladeovertrukne og pyntede jordbær, kandiserede æbler og hjemmelavede fyldte chokolader.

Egentlig ville hun have åbnet en donut-butik, men det droppede hun, da Bronuts kom til byen, så i stedet har hun valgt at fokusere på andre søde sager i sin butik Berry Dreams.

"Det fedeste ved at være i tivoli er jo de søde sager, man kan købe. Men hvorfor skal man tage i tivoli for at få dem? Jeg har altid været kreativ, og jeg drømmer om at udvide mine produkter," fortæller 27-årige Trine Christiansen fra Jelshøjvænget 9 i Højbjerg, hvor hun i en lille udstillingsbutik i sit produktionskøkken sælger de søde sager fra.

Selvstændig vognkvinde

I fem år har hun været selvstændig vognkvinde, hvor hun har fragtet varer i kassevogne til virksomheder, og det var nok lidt ud af det blå, som hun fortæller med et knips med fingrene. De søde sager er meget mere hende, og derfor har hun kun ventet på at kunne komme i gang. Selv om der ikke var en opsparing, hun kunne putte i biksen, løste hun det - for det gør hun altid - finder løsninger på udfordringerne og kaster sig modigt ud i drømmene.

Trine Christiansen pynter jordbærrene på alle mulige forskellige måder.

Trine Christiansen pynter jordbærrene på alle mulige forskellige måder. Foto: Camilla Kjærgaard Olesen

"Jeg vil rigtig gerne slå igennem på landsplan, hvis ikke med alle mine produkter så i hvert fald med mine fylde chokolader," siger den unge kvinde, der er mor til to - en på knap to år og en på tre år.

I nærmeste fremtid har hun planer om at åbne en lidt større butik ved siden af der, hvor hun er nu, så hun både kan producere og have en butik med alle varerne, som kunderne kan se.

Studie i chokolade

Foruden butiksplanerne er hun i gang med at finde ud af, hvornår og hvordan hun kan begynde på et studie til chokolatier. Hun var egentlig i gang med at læse HF-enkeltfag, men har droppet det, da de pyntede jordbær, æbler og chokolade samt børnene tager tiden. Og så er det godt, at natten stadig er ung, som et talesprog lyder. For da avisen er på besøg, venter der lige 500 jordbær, der skal gøres klar til kunder.

"Sådan er det. Jeg elsker at lave det, og jeg har besluttet mig for, at jeg har fuld fokus på det her og mine børn," siger Trine Christiansen, der siden hun åbnede i begyndelsen af juli ikke har haft et eneste vågent minut, hvor hun ikke har tænkt på Berry Dreams.

Jordbærrene, hun overtrækker med chokolade, laver hun på alle mulige forskellige måder - der bliver både lavet dyr og figurer ud af det, og hun kreerer også gerne på bestilling fra kunderne.

Trine Christiansen laver jordbær overtrukket med chokolade og pynter dem, så de ligner dyr og figurer.

Trine Christiansen laver jordbær overtrukket med chokolade og pynter dem, så de ligner dyr og figurer. Foto: Privat

Her har Trine Christiansen lavet små grise ud jordbær.

Her har Trine Christiansen lavet små grise ud jordbær. Foto: Privat

Jordbærrene får chokoladeovertræk og bliver pyntet.

Jordbærrene får chokoladeovertræk og bliver pyntet. Foto: Privat

"Jeg ved ikke rigtig, hvor jeg får inspirationen fra. Det kommer bare til mig," siger indehaveren af Berry Dreams.

Indtil videre har kunderne taget rigtig godt imod hende, og hun har mange, der kommer igen, så hun håber, at butikken kan udvides med tiden.

Der er mulighed for at lave værtindegaver af de chokoladeovertrukne jordbær og de andre søde sager hos Berry Dreams.

Der er mulighed for at lave værtindegaver af de chokoladeovertrukne jordbær og de andre søde sager hos Berry Dreams. Foto: Camilla Kjærgaard Olesen

Publiceret 23 August 2020 10:00