Arkivfoto:

Arkivfoto: Øxenholt Foto

Corona-status: ”Smittetallene i Aarhus går den rigtige vej"

De mange coronainitiativer i Aarhus ser ud til at virke, men for at være på den sikre side forlænges tiltagene

Der er stadigvæk folk i Aarhus, der bliver smittet med covid-19, men det går den rigtige vej. Det oplyser Aarhus Kommune i en pressemeddelelse, hvor det oplyses, at de mange tiltag for at inddæmme smitten bliver forlænget frem til 4. september.

Det gør de, fordi incidenstallet, som er antal nye sygdomstilfælde pr. 100.000 indbyggere i kommunen de seneste syv dage, stadigvæk er højt, og med en relativ høj befolkningstæthed i Aarhus Kommune er det sundhedsmyndighedernes anbefalinger, at de forskellige coronatiltag bliver forlænget.

”Smittetallene i Aarhus går den rigtige vej – de mange initiativer med at inddæmme smitten ser ud til at virke. Det skal vi glæde os over, men ikke glæde os for tidligt. Vi skal alle være på vagt fortsat. De nationale sundhedsmyndigheder ønsker, at vi skal holde fast i de initiativer, der blev sat i værk for 14 dage siden. For mig at se er det den rigtige beslutning på nuværende tidspunkt, og jeg vil fortsat opfordre alle til at holde fast i de gode vaner og følge råd og retningslinjer. Vi skal have smitten ud af Aarhus," lyder det fra borgmester Jacob Bundsgaard (S) i pressemeddelelsen.

jwh

Publiceret 20 August 2020 08:50