Theresa Blegvad (V) ser frem til atter at blive en del af Aarhus Byråd.

Theresa Blegvad (V) ser frem til atter at blive en del af Aarhus Byråd. Foto: Arkivfoto

Theresa Blegvad på vej tilbage i byrådet

Venstre-politikeren Theresa Blegvad vil have fokus på erhvervslivet og bæredygtighed

Af
Camilla Kjærgaard Olesen

politik Venstre-kvinden Theresa Blegvad fra Højbjerg er på vej tilbage på en byrådstaburet som afløser for Lene Horsbøl, der skal på orlov i 2021.

Theresa Blegvad har tidligere været vikar for Horsbøl i denne byrårdsperiode, og nu er hun så på vej igen. Noget hun ser frem til.

"Det ender med, at Lene Horsbøl og jeg har delt den her byrådsperiode, og jeg glæder mig til at komme tilbage. Det bliver med fuld fokus på erhvervslivet og bæredygtighed. Vi har mere end nogensinde før brug for at have fokus på erhvervslivet efter corona-krisen. Vi skal have genoplivet blandt andet kulturlivet, og der er en masse ledige, som vi skal tage hånd om. Jeg håber derfor, at Aarhus Kommune vil være med til at udvise endnu mere samfundssind," lyder det fra Blegvad.

Grøn tankegang

Hun vil have fokus på grønne virksomheder og kommer også til at være med til at stå i spidsen for en tre dages grøn festival i 2021 - Aarhus Grønne Dage.

"Det er vigtigt, at vi har fokus på den grønne omstilling i virksomheder, og jeg håber, at Aarhus kan blive et epicenter for dét," siger hun.

Med indtrædelsen i byrådet træder hun dermed også ind i et valgår, og endnu en gang stiller hun op. Denne gang håber hun naturligvis på at blive valgt ind og ikke kun være suppleant.

"Sidste gang førte jeg jo nærmest ikke valgkamp, da jeg mistede både min morfar og far i den periode. Det var en hård tid, og jeg overvejede også at trække mig i valgkampen, men jeg er glad for, at jeg har fået lov til at være med alligvel," siger Theresa Blegvad og fortsætter:

"Det kan også være, at der kommer til at ske nye ting og fornyelse i Venstre, som kan styrke kandidatfeltet."

Lene Horsbøl har ikke ønsket at kommentere på historien.

Publiceret 14 August 2020 17:42