Arkivfoto

Arkivfoto

Politirapporten:

Bankkunde gik amok og blev anholdt

Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En aggressiv bankkunde måtte onsdag eftermiddag anholdes, da han ødelagde ting i en bank.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Episoden fandt sted klokken 13.27, hvor en mand kom ind i banken, der ligger i Jægergårdsgade i Aarhus. Han opførte sig meget aggressivt og skubbede til en plastikafskærmning, så den faldt ned, samt kastede med diverse ting. På vej ud af banken slog han til en spritdispenser, så den gik i stykker.

Da betjentene ankom til stedet, var manden gået derfra, og patruljen fik et signalement af ham og kørte rundt i området for at kigge efter ham. Kort efter vendte patrulje tilbage til banken, og her kunne personalet oplyse, at manden nu befandt sig ud på vejen lidt derfra.

Da betjentene tog kontakt til manden, blev han meget ophidset og begyndte at fægte voldsomt med armene. Den 38-årige mand blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, oplyser politiet i døgnrapporten.

Døgnets øvrige hændelser

Løb efter butikstyv fra Salling til DOKK1

Østjyllands Politi fik onsdag klokken 13.51 en melding om et overfaldstryk fra en vagt ved DOKK1 i Aarhus. Da patruljen kom frem, viste det sig, at der var tale om et fejltryk, men betjentene gik ikke arbejdsløse derfra, for vagten havde i mellemtiden fanget en butikstyv.

Vagten oplyste, at han var løbet efter tyven, der havde stjålet noget i Sallings parfumeafdeling. Jagten var endt ved DOKK1, hvor vagten havde foretaget en civil anholdelse. Det viste sig at den 36-årige mand havde stjålet to chanel-parfumer til en værdi af 2300 kroner, og han blev derfor anholdt og sigtet for butikstyveri.

Brand i ventilationsanlæg

Onsdag klokken 10.25 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var brand i et ventilationsanlæg i en industribygning på Torshøjvej i Edslev ved Hørning. Da patrulje ankom til stedet, var der tydelig røgudvikling, men umiddelbart ingen flammer, og brandvæsnet gik i gang med slukningsarbejdet. Det viste sig, at der var gået ild i nogle filte til en skæremaskine. Ingen personer kom noget til, men da der havde været en del røg blev alle tilstedeværende opfordret til at søge læge, hvis de oplevede gener. Arbejdstilsynet blev orienteret om sagen.

Færdsel

Onsdag klokken 08.18 skete der et færdselsuheld på Frederiks Allé i Aarhus C, da en 26-årig kvindelig cyklist påkørte noget afspærringsmateriale ved et vejarbejde og væltede på sin cykel. Hun slog hovedet, men havde cykelhjelm på og slap derfor umiddelbart uden skader.

Onsdag klokken 10.52 skete der et færdselsuheld ved Aarhus Universitetshospital på Palle Juul-Jensens Boulevard i Aarhus N, hvor en bil og en bybus stødte sammen. I forbindelse med sammenstødet var der en 25-årig kvindelig buspassager, der var væltet omkuld og havde slået hovedet. Hun blev tilset i en ambulance på stedet og efterfølgende kørt til skadestuen for nærmere undersøgelse og behandling.

En 25-årig mandlig bilist blev onsdag klokken 17.45 anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Ankersgade i Aarhus.

jwh

Publiceret 13 August 2020 16:01