Pressefoto:

Pressefoto: Kvindemuseet.

Museum i Aarhus tilbyder gratis mundbind

Når man besøger Kvindemuseet i Aarhus bliver man tilbudt et gratis mundbind

På Kvindemuseet er der selvfølgelig håndsprit, retningspile, afstandsmærker, der sikrer god afstand, og betalingen foregår i øvrigt med kort eller Mobilepay. Det er for at undgå yderligere spredning af covid-19. Men som følge af de seneste dages mange nye tilfælde af coronasmittede i Aarhus, har museet nu indført et nyt tiltag.

Når man besøger museet som gæst, bliver man således tilbudt et gratis mundbind, som man kan bære under besøget. Det oplyser Kvindemuseet i en pressemeddelelse.

(Artiklen fortsætter under video-klippet)

Sådan bruger du mundbind korrekt

Tiltaget sker for at imødekomme udviklingen i Sundhedsstyrelsens anbefalinger og dæmme op for antallet af smittede i Aarhus.

”Det er meget vigtigt for os, at vores gæster føler sig helt trygge, når de besøger os. Vi har et ansvar for vores besøgendes såvel som for vores personales velbefindende, og derfor stiller vi naturligvis mundbindene gratis til rådighed. Også i et større samfundsperspektiv giver det mening for os, og vi vil gøres vores for at undgå endnu en nedlukning,” siger museumsdirektør Julie Rokkjær Birch i pressemeddelelsen.

Tilbuddet gælder som minimum de næste tre uger, men forventes at blive forlænget jf. udviklingen i Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

jwh

Publiceret 10 August 2020 12:16