28-årige Karin Kierstein er minigolfchef hos Camping Aarhus, og hun var også med, da der var Cocks & Cows på Åboulevarden.

28-årige Karin Kierstein er minigolfchef hos Camping Aarhus, og hun var også med, da der var Cocks & Cows på Åboulevarden. Foto: Jesper Gundorph

Campingstemning: Minigolf, øl og burgere på Åboulevarden

Camping Aarhus har netop slået dørene op i lokalerne, hvor Italia i mange år holdt til

Af
Jesper Gundorph

minigolf Nyt minigolfsted har udnyttet corona-nedlukningen til at skifte identitet fra burgerrestauranten Cocks and Cows til minigolfbaren Camping Aarhus. Selvom meget har ændret sig på stedet, er placeringen den samme på Åboulevarden 9, og burgerne kan man stadig få.

Folkene bag Camping Aarhus er de samme som dem, der stod bag Cocks and Cows, og ifølge den 28-årige minigolfchef Karin Kierstein har man ikke fjernet den gode burgeroplevelse, men blot tilpasset den.

"Maden er den samme, men hvor vi før havde tallerkener og bestik, og hvor man sad og spiste, er der mere street food over det nu, som er mere håndholdt."

Myggespray, dåsemad og luftmadrasser

Camping Aarhus åbnede 16. juli, og de første to uger har været tilfredsstillende med god feedback fra gæster, som har ramt en bred vifte af aldersgrupper fra børnefamilier til ældre minigolfspillere.

Trægulv, farvelys og campinggenstande som myggespray, dåsemad og luftmadrasser på hylderne giver en stemning, som man måske kan genkende fra, når man selv har været ude at campere.

Der har da også været henvendelser fra nogle mennesker, som ville høre, om de kunne få plads til deres campingvogn. Det har Camping Aarhus midlertidig ikke haft plads til, hvor gulvpladsen er fyldt godt ud af ni minigolfbaner i forskellige sværhedsgrader.

Farvet lys og camping-genstande skaber stemningen hos Camping Aarhus på Åboulevarden.

Farvet lys og camping-genstande skaber stemningen hos Camping Aarhus på Åboulevarden. Foto: Jesper Gundorph

Banerne er målt nøje op og bygget med supervision fra menneskerne bag den norske Camping-kæde, hvor Camping Aarhus er det femte led i kæden og det første i Danmark.

"Det er folkene i Norge, som designer banerne. Der er en tidligere norsk mester i minigolf, der går meget op i det, som har målt banerne op, så vi går meget op i, at banerne er lavet rigtigt."

Minigolf og øl

Der vil blive holdt åbningsfest 14. august, og indtil da er Camping Aarhus åben alle ugens dage, hvor man blandt andet kan komme og drikke sig til Tiger Woods lørdag 8. august, hvor man kan kombinere hvert hul med en fadøl.

Om øl forbedrer minigolfevnerne, så man ender med at slå rekorden for en runde med færrest slag og en førsteplads hos Camping Aarhus’ wall of fame, eller om man slår rekorden for flest slag og en dertilhørende plads på wall of shame, glæder Karin Kierstein sig til at se.

Camping Aarhus er åbnet der, hvor Italia i mange år lå.

Camping Aarhus er åbnet der, hvor Italia i mange år lå. Foto: Jesper Gundorph

Stedet i Aarhus er det femte i rækken. Konceptet stammer fra Oslo, deraf skiltet mod byen.

Stedet i Aarhus er det femte i rækken. Konceptet stammer fra Oslo, deraf skiltet mod byen. Foto: Jesper Gundorph

"Nu må vi se, hvor længe folk klarer den. Vi har haft personer inde, som ville teste teorien med at tage alle ni huller, drikke en øl og tage alle ni huller igen for at se, om de blev bedre. Jeg kan ikke huske, hvordan de klarede det, så jeg glæder mig til at se, hvordan det kommer til at gå."

Publiceret 08 August 2020 06:00