Foto: Danni Paulsen

Foto: Danni Paulsen

Rådmand nægter at modtage underskrifter - de er alligevel blevet afleveret

Underskriftsindsamling har ikke været forgæves, mener borgere

Rådmand for Teknik og Miljø i Aarhus Kommune, Bünyamin Simsek, har som omtalt i Lokalavisen i sidste uge nægtet at tage imod over 1.300 underskrifter fra borgere på Langenæs i Aarhus C, der er utilfredse med en planlgt ny vejforlængelse af Værkmestergade.

Rådmanden vil ikke modtage underskrifterne, fordi der endnu ikke er en konkret plan, og han er desuden imod den planlagte linjeføring, som han hellere ser ført ned i banegraven.

Inge-Lise Westh Hansen fra Langenæs oplyser til Lokalavisen, at underskrifterne i stedet er blevet afleveret både digitalt og fysisk til Forvaltningen i Teknik og Miljø og anmodet om at få dem vedlagt sagens akter.

"Så indsamlingen har ikke været forgæves, og vi har da også til vores store glæde konstateret, at også rådmanden nu tager afstand fra forslaget om en vejforlængelse Augustenborggade og også peger på en løsning i Banegraven," siger Inge-Lise Westh Hansen.

Udover underskrifterne har alle 31 byrådsmedlemmer fået en mail med udtalelserne fra områdets boligforeninger, børneinstitutioner, plejehjemmet og Langenæskirken samt en orientering om resultatet af underskriftsindsamlingen.

jr

Publiceret 13 July 2020 08:50