Forsvarets område i Sødalsparken i Brabrand.

Forsvarets område i Sødalsparken i Brabrand. Foto: Google Maps

Militærpolitibetjent død i tjenesten i Brabrand

MP-vagt fik ildebefindende under løbetur

Militærpolitibetjent Claus Chris Petersen var lørdag aften ved 18-tiden ude at løbe på Forsvarets område i Sødalsparken i Brabrand. Under løbeturen faldt han om med ildebefindende og fik hjertestop.

En civil, der gik undenfor, klatrede over hegnet og begyndte at give førstehjælp, og kollegaerne i vagten hastede til med en hjertestarter.

Der blev hurtigt tilkaldt en ambulance, og MP-vagten blev kørt på Aarhus Universitetshospital i Skejby. Her forsøgte man at redde hans liv, men det var desværre forgæves. Claus Chris Petersen sov ind søndag aften med sine pårørende hos sig, oplyser Forsvaret på sin hjemmeside.

"Det er forfærdeligt trist. Vi har i dag mistet en god og nær kollega. Claus vil blive savnet. Mine tanker går i dag til Claus' familie og venner," siger oberstløjtnant Michael Frandsen, der er chef for det værnsfælles militærpoliti.

Området i Brabrand huser Forsvarets Sanitetskommando og Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste. Vagten er døgnbemandet med personel, der er tilknyttet det værnsfælles militærpoliti under Trænregimentet i Aalborg.

"Det er med stor sorg, at Trænregimentet har modtaget melding om, at Claus Chris Petersen fra Militærpolitiet på tragisk vis i dag er gået bort efter et hjertestop," skriver Trænregimentet på Facebook og oplyser, at flaget på Aalborg Kaserne vil være på halv mandag morgen.

jr

Publiceret 13 July 2020 07:53