Azra Salkanovic (til venstre) og Marina Nielsen har længe gerne villet være selvstændige. Nu er drømmen gået i opfyldelse.

Azra Salkanovic (til venstre) og Marina Nielsen har længe gerne villet være selvstændige. Nu er drømmen gået i opfyldelse. Foto: Camilla Kjærgaard Olesen

Skrappe damer med ben i næsen åbner kosmetolog-klinik: Vi gør det ikke for at blive rige

Azra Salkanovic og Marina Nielsen slår dørene op til helt ny kosmetolog-klinik i Malling

Af
Camilla Kjærgaard Olesen

skønhed Vægfarven er lilla, pyntetingene er lilla, og det lille håndklæde til dine hænder er lilla. Der er knald på farven hos Lotus Touch på Stationspladsen 5K i Malling. De to kvinder, 26-årige Azra Salkanovic og 22-årige Marina Nielsen, har netop slået dørene op til deres nye kosmetolog-klinik.

Og det med den lilla farve er ikke tilfældigt.

"Vi elsker den farve, og så skulle der knald på den - den er lige som os," siger de to indehavere med et stort smil.

Azra Salkanovic har boet i Malling det seneste 1,5 år og havde i et stykke tid haft øje på lokalerne. Hun fik kontakt til Marina på sit tidligere job, og de to blev hurtigt enige om, at de gerne ville være selvstændige.

"Vi laver sgu en klinik - halv/halv. Det den ene ikke kan, kan den anden, så vi supplerer hinanden godt. Der er mange, der har efterspurgt en kosmetolog i Malling, så vi tænkte: Nu gør vi det," lyder det fra Azra Salkanovic og Marina Nielsen.

Stor drøm

For de to kvinder er det en mangeårig drøm om at blive selvstændig, der nu er gået i opfyldelse. At de nu kan gøre, som de har lyst, udføre de behandlinger, de synes bedst om og være deres egen chef, er noget af det, de ser allermest frem til.

Azra Salkanovic (nederst) og Marina Nielsen har netop slået dørene op til Lotus Touch i Malling.

Azra Salkanovic (nederst) og Marina Nielsen har netop slået dørene op til Lotus Touch i Malling. Foto: Camilla Kjærgaard Olesen

"Det her skal ikke kun være et sted, hvor man kommer og får en behandling. Kunderne skal have en oplevelse, når de går ud herfra," siger Marina Nielsen, der sammen med sin kompagnon kommer til at lave fodbehandlinger, negle, vipper, bryn og hårfjerning. Senere på året er planen, at de også skal lave ansigtsbehandlinger, men de skal først på kursus i de produkter, de ønsker at bruge, før de begynder på det.

Berøring og fornyelse

De har valgt at døbe deres klinik for Lotus Touch, fordi touch handler om berøring, og lotus er fornyelse/genfødsel, og så synes de, at lotus-blomsten er flot.

"Det passer godt til os og stedet, for vi vil gerne have, at kunderne føler sig som nye, når de går herfra," siger Marina Nielsen og fortsætter:

"Vi laver de behandlinger, som vi er bedst til og brænder mest for. Vi er 100 procent på overfor kunderne."

"Vi er unge og motiverede. Det vigtigste er, at vi gør det her, fordi vi godt kan lide det. Vi gør det ikke for at blive rige, men fordi vi gerne vil give kunderne en god oplevelse," supplerer Azra Salkanovic, der sammen med makkeren drømmer om, at Lotus Touch bliver en kæde.

Tryghed og ingen fordomme

Ved siden af kosmetolog-jobbet har Azra Salkanovic rengøringsjob, og i mange år har hun været vant til at gøre rent. Noget hun vægter meget højt, og derfor lover hun også, at kunderne trygt kan komme i klinikken, også i disse corona-tider. Hun understreger, at man ikke skal blive skræmt af hende og Marinas navne.

"Vi er pæredanske begge to, så man skal ikke have fordomme, fordi vi hedder, som vi gør, og så elsker vi begge Malling, og glæder os til at byde kunderne velkomne i alle aldre," siger Azra Salkanovic med et smil.

Skrappe damer

De lægger vægt på, at resultaterne i klinikken skal være gode, og kunderne skal føle, at de har fået noget ud af at være hos dem, samtidig med, at de føler sig godt tilpas i en god atmosfære.

"Vi er nogle skrappe damer med ben i næsen, men kunderne kan godt lide det," siger Azra Salkanovic og griner.

Publiceret 10 July 2020 07:00