Jakob Nicolaisen har i gårdhaven fundet flere genstande, der styker mistanken om hashrygning og narkosalg.

Jakob Nicolaisen har i gårdhaven fundet flere genstande, der styker mistanken om hashrygning og narkosalg. Privatfotos

Mistanke om narkosalg:

Politiet har øjnene rettet mod Trøjborg

Østjyllands Politi er opmærksom på problemet i baggården på Trøjborg

Af
Jonas Wrede Hansen

Narkosalg Jakob Nicolaisen har også en mistanke om, at der foregår decideret narkosalg i baggården. For et stykke tid siden så han nemlig en mistænkelig person.

"Jeg mødte en udefrakommende person, der sad ved et bord, og med det samme han så mig, pakkede han noget meget hurtigt sammen og hastede forbi mig og forsvandt ud af gården. Så jeg vurderer, at der også foregår noget med salg eller overlevering af stoffer her," fortæller han og oplyser, at han har været i kontakt med politiet.

"Jeg har flere gange ringet til politiet. Den første gang, sagde betjenten, at de ville forsøge at sende en patruljevogn. Den nåede dog aldrig frem. Den anden gang ville de igen sende en patruljevogn, men der nåede de unge at rejse sig og forsvinde fra stedet, inden politiet ankom."

Trøjborg bliver prioriteret

Østjyllands Politi bekræfter overfor Lokalavisen Aarhus, at man har modtaget flere henvendelser angående problemer med udefrakommende unge i en baggård

"Vores 'Specialpatrulje', som tager sig af sager med salg af narko, har været i dialog med flere af beboerne i området, og betjentene har også været på stedet, hvor et par stykker af de unge er blevet sigtet for at være i besiddelse af narko," fortæller Jakob Christiansen, kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, og tilføjer, at baggården på Trøjborg er et område, som politiet i øjeblikket prioriterer.

"Det er et af de steder, som specialpatruljen har skrevet op over steder, som den skal være opmærksom på. Patruljen vil selvfølgelig rigtig gerne have tips fra borgerne, hvis man har på fornemmelsen, at der bliver handlet stoffer i ens baggård," fortsætter Jakob Christiansen.

Publiceret 08 July 2020 20:42