Lystrup Futsal har haft en forrygende sæson i Futsal Ligaen. Holdet kvalificerede sig til finalerunden 28. juni, hvor spillerne besejrede Københavns Futsal 6-5 på hjemmebane.

Lystrup Futsal har haft en forrygende sæson i Futsal Ligaen. Holdet kvalificerede sig til finalerunden 28. juni, hvor spillerne besejrede Københavns Futsal 6-5 på hjemmebane. Foto: Kent Rasmussen

Så tæt på: Lystrup Futsal vandt sølv ved DM

Efter en hæsblæsende finalekamp vandt Lystrup Futsal søndag 5. juli sølvmedaljer ved DM i Futsal

Af
Line Hitz

futsal Lige ved og næsten. Lystrup Futsal vendte i weekenden hjem fra DM med sølvmedaljer i bagagen efter to finalekampe mod de forsvarende mestre fra Futsal Gentofte. Dagen derpå er spillerne stolte over sølvmedaljerne, selvom der var stor skuffelse på holdet efter kampens afslutning søndag aften.

"Lige efter kampen gjorde det ondt, at vi var så tæt på guldmedaljerne, men alligevel tabte på grund af en dårlig dommerkendelse og to hurtige mål fra Gentofte i de sidste ti minutter. Allerede da vi forlod Odense Idrætshal, var stemningen heldigvis meget bedre, og i dag er vi først og fremmest stolte over sølvmedaljerne efter en flot sæson," forklarer Kasper Riber Kaffka, anfører hos Lystrup Futsal.

Godt fra start

Finalen blev spillet over to kampe i weekenden, hvor Lystrup Futsal i den første kamp lørdag tabte til storfavoritterne fra Gentofte med to mål. I den afgørende finalekampen søndag kom Lystrup Futsal bedst fra start og scorede kampens første mål, og midt i anden halvleg var stillingen 4-1 til jyderne. Alligevel tabte Lystrup Futsal guldet i sidste øjeblik, da Futsal Gentofte i de sidste minutter scorede sig vej til guldmedaljerne.

Det er første gang nogensinde, at Lystrup Futsal har kvalificeret sig til DM, mens Gentofte Futsal med sejren har vundet guld seks gange i de seneste otte år. Finalen skulle være afholdt i slutningen af marts, men blev udskudt på grund af Corona-krisen.

Jyderne kom bedst fra start i søndagens kamp i Odense Idrætshal, men sjællænderne løb med guldet, da de scorede to mål i de sidste ti minutter i finalen.

Jyderne kom bedst fra start i søndagens kamp i Odense Idrætshal, men sjællænderne løb med guldet, da de scorede to mål i de sidste ti minutter i finalen. Foto: Kent Rasmussen

Publiceret 06 July 2020 14:45