Les Deux åbner butik i Volden i Aarhus.

Les Deux åbner butik i Volden i Aarhus. Pressefoto

Les Deux åbner butik i Aarhus

Det danske livsstilsbrand Les Deux åbner ny butik i Volden i Latinerkvarteret i Aarhus.

Aarhusianere har hidtil kunnet få fingre i mærket i stormagasinet Magasin og på nettet, men fra 1. august kan man handle i en ny og 138 kvadratmeter stor butik i Volden 25, der udelukkende er forhandler af Les Deux.

"Det digitale og fysisk univers skal smelte sammen. I dag er det ikke længere nok at have lækre produkter for at drive en succesfuld butik. Kunderne skal have en oplevelse fysisk og digitalt, og butikken skal være et sted, hvor de vil bruge deres tid. Ellers køber de bare varerne på nettet, hvor de kan få dem leveret dagen efter, at de har trykket køb. For os handler det derfor om at møde vores kunder i øjenhøjde og vise dem Les Deux’ univers og vores fællesskab," siger medstifter og direktør Andreas von der Heide i en pressemeddelelse fra Les Deux.

Les Deux bliver forhandlet i 800 butikker i 23 europæiske lande, men butikken i Aarhus bliver den blot anden fysiske butik. Byen udstråler energi, har masser af kulturelle tilbud, gode restauranter og er en fantastisk handelsby, lyder det fra Andreas von der Heide.

"Vi tror på, at der er en række byer, der kan bære Les Deux-konceptet. Vi har haft gode erfaringer fra den første butik i København, og nu er turen kommet til Aarhus, som, vi tror, er et godt match. Vi har gennem årene oplevet stor interesse fra aarhusianske kunder, både i den lokale Magasin, men også på nettet, så vi har en god fornemmelse af, at de vil tage godt imod os."

jr

Publiceret 06 July 2020 10:34