STX studenterhue.

STX studenterhue. Foto: Lars Krabbe/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Fløj af i blæsten: Hjælp Martin med at få sin studenterhue tilbage

Af
Jeppe Rafn

Martin Sanco er lige blevet student og var i går på den traditionelle studenterkørsel sammen med sine klassekammerater fra Viby Gymnasium.

Først på aftenen havde de været i Mårslet og var på vej til Tranbjerg, da han var så uheldig at miste huen.

"Vi kørte på en landevej med meget blæst, og da min hagerem var knækket, fløj den bare pludselig af. Jeg stod bagi vognen, så der gik lidt tid, før vognen blev stoppet, selvom jeg gik op til chaufføren med det samme," fortæller Martin Sanco, som er til et nyt studentergilde, da Lokalavisen taler med ham.

Han og et par kammerater løb tilbage og ledte efter den hvide hue med det røde bånd, men de kunne ikke finde den og måtte vende tilbage til bussen med uforrettet sag.

"Der kom nogle kørende forbi og sagde, den lå midt på vejen, men den er nok bare fløjet væk i blæsten," fortæller Martin.

Han og andre har flere gange været tilbage på stedet for at lede efter studenterhuen, men forgæves. Han har også efterlyst huen på en lokal Facebookgruppe, men indtil videre altså uden succes.

"Jeg kan selvfølgelig få en ny hue, men jeg vil blive rigtig glad for at få den tilbage, mest på grund af det der står i den. Mange har allerede skrevet i den, og det vil ikke være helt det samme med en ny hue."

Der står Martin Sanco i huen, som blev tabt omkring klokken 20 på Tingskov Allé i Tranbjerg omkring vandværket.

Hvis du har fundet den, kan du kontakte Martin på telefon 60 63 73 14 eller sanco2907@gmail.com.

Publiceret 01 July 2020 18:32