Mikkel (th.) og Kasper (tv.) har gjort deres ur-virksomhed til en særdeles god forretning.

Mikkel (th.) og Kasper (tv.) har gjort deres ur-virksomhed til en særdeles god forretning. Foto: Stine Rasmussen

Ur-tvillinger skovler penge ind:

Tredobler overskuddet på et år

Tvillingerne bag Ditur.dk har haft et formidabelt år, viser regnskab

Af
Danni Paulsen

Noget kunne tyde på, at Jesper Buch og Jacob Risgaard skød papegøjen, da de i denne sæson af DR-programmet Løvens Hule valgte at investere i aarhusianske Ditur.dk.

For tvillingerne bag ur-netshoppen, Kasper og Mikkel Yde Dissing, har ikke blot fortsat deres fremadstormende forretningsfærd, men gjort det i et helt vildt tempo det seneste år.

Selskabet har netop udgivet årsregnskabet for 2019, og det viser, at man er gået fra et overskud på knap en million kroner efter skat i 2018 til knap tre millioner kroner i 2019. Altså er bundlinjen tredoblet på blot et år.

Samtidig er egenkapitalen vokset fra en 2,5 til 6,6 millioner kroner.

"Det skal være grobunden til, at vi kan bruge kapital på at komme ud over landets grænser og investere i at kunne vokse endnu mere," siger Kasper Yde Dissing til Finans.dk.

Ifølge Kasper Yde Dissing er der intet, der tyder på, at 2020 ikke bliver et nyt rekordår på trods af et kortvarigt fald i salget under coronakrisen.

Til Finans.dk fortæller han, at firmaet har omsat for 25 millioner kroner, og at han er sikker på, at man runder 50 millioner kroner i år.

Investorerne Jesper Buch og Jacob Risgaard købte sig ind i firmaet med 600.000 kroner hver for 7,5 procent af virksomheden til hver.

De 27-årige tvillinger startede Ditur.dk i 2014 fra deres drengeværelse i Højbjerg, og nu - seks år senere - skovler de millioner ind fra deres egenbyggede domicil i Hasselager.

Publiceret 22 June 2020 14:08