Faldefærdigt hus i Mårslet bliver til fem byggegrunde

Martin Damsgaard Jensen har købt Nymarks Allé 264 i Mårslet og opfører fem byggegrunde på matriklen

Af
Camilla Kjærgaard Olesen

byggeri Lige nu ligger der et faldefærdigt gult og hvidt hus på matriklen, men inden længe rykker gravmaskiner ind på de mere end 4.000 kvadratmeter og begynder at omdanne området til fem byggegrunde.

Bag den kommende forandring står Martin Damsgaard Jensen. Han har købt Nymarks Allé 264 i Mårslet, og har planer om at lave fem byggegrunde på matriklen, hvor der i dag mest er ukrudt og et gammelt, nedrivningsklart hus.

Hvis alt går efter planen, bliver træer, buske og lignende ryddet indenfor de kommende to måneder, og hvis alt forløber, som det skal, står grundene klar i løbet af sommeren.

"Jeg synes, at Mårslet er et spændende område, der er i rivende udvikling. Jeg øjnede muligheden for at købe stedet og udstykke fem grunde, og heldigvis var Aarhus Kommune positiv, da jeg sendte forslaget ind," siger Martin Damsgaard Jensen, der ligeså snart, kommunen giver grønt lys til byggetilladelsen, begynder at rive det gamle hus ned.

Stor interesse

9. maj lagde Martin Damsgaard Jensen tankerne med de nye grunde op på den lokale Facebook-gruppe i Mårslet, og han har oplevet stor interesse for grundene, der hver bliver cirka 700-1000 kvadratmeter og kommer til at koste på den anden side af to millioner kroner. I Facebook-gruppen lagde han også op til, at huset bliver stillet gratis til rådighed, indtil det skal rives ned.

Den nuværende grund er på mere end 4.000 kvadratmeter, og den bliver nu lavet til fem.

Den nuværende grund er på mere end 4.000 kvadratmeter, og den bliver nu lavet til fem. Foto: Camilla Kjærgaard Olesen

"Det kom helt bag på mig, at interessen var så stor. Det er fantastisk. Der er en, der bruger huset lige nu, og det er kun fint, at nogen kan få glæde af det imens, og ellers er der flere, der har vist meget stor interesse for at købe en grund," fortæller Martin Damsgaard Jensen, som man skal henvende sig til, hvis man gerne vil have fingrene i en af de nye grunde.

Ingen støj

De fem nye huse kommer til at ligge tæt på Bering-Beder Vejen, når den om nogle år er opført, men ifølge Martin Damsgaard Jensen, bliver de kommende husejere ikke generet af den.

"Man kommer ikke til at se den nye vej, og ifølge kommunens støjberegninger kommer man heller ikke til at kunne høre den, så det skal man ikke være bekymret for," siger han.

Publiceret 06 June 2020 08:00