Den Permanente.

Den Permanente. Arkivfoto

Populær badeanstalt i Aarhus åbner om få dage

Den Permanente åbner på mandag

Den nyrenoverede badeanstalt Den Permanente i Aarhus er fra på mandag 8. juni klar til at byde gæster indenfor. Der vil dog være en række retningslinjer, der skal forhindre corona-smitte.

”Jeg glæder mig over, at det nu endelig er muligt at åbne Den Permanente for publikum. Badeanstalten har i det seneste år været igennem en omfattende renovering, så det havde næsten ikke været til at bære, hvis coronaen ikke gav aarhusianerne og byens gæster mulighed for at opleve dette historiske og enestående sted,” siger rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad i en pressemeddelelse.

Åbningen af Den Permanente sker indenfor rammerne af sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Det betyder blandt andet, at der ikke vil være adgang til omklædningsrum.

Kommunale medarbejdere vil være til stede for at sikre nødvendig afstand mellem gæsterne, og sikkerhedsvagter fra Securitas vil sørge for, at der ikke lukkes flere ind, end at myndighederens retningslinjer overholdes.

Den populære badeanstalt har i det forgangne år været lukket i syv måneder, mens blandt andet træværk, bolværk og gulve er blevet skiftet. I alt har renoveringen af den 80 år gamle badeanstalt kostet 20 millioner kroner.

Badeanstalten vil være åben klokken 06-19.

jr

Publiceret 05 June 2020 12:13