Arkivfoto

Arkivfoto

Politirapporten:

Tabt fersken endte med frontalt sammenstød - to bilister på sygehuset

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Onsdag kl. 10.47 skete der et færdselsuheld på Høgemosevej i Ølsted, Trige.

En 29-årig kvindelig bilist kom kørende ad Høgemosevej, da hun tabte en fersken ned i bunden af bilen. Hun forsøgte at samle den op og fjernede derfor blikket fra vejen et øjeblik.

Da hun kiggede op igen var hendes bil kommet over i modsatte kørebane, hvor den stødte sammen med en modkørende bil, der blev ført af en 21-årig mand.

Begge parter blev kørt til undersøgelse på skadestuen, men de slap med overfladiske skader.

Den 29-årige kvinde blev sigtet for forkert placering på vejen ved ikke at have udvist agtpågivenhed.

Rutinekontrol endte i to anholdelser

Onsdag kl. 17.13 standsede en patrulje en bil på Viborgvej i Aarhus i forbindelse med en rutinekontrol. Bilens 22-årige, mandlige førere blev testet med et narkometer, der gav udslag for cannabis, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Da betjentene syntes, der lugtede af hash inde i bilen blev denne ransaget. Betjentene fandt flere salgsposer med hash og skunk samt et større kontantbeløb, og den 22-årige mand blev derfor også sigtet for narkobesiddelse med henblik på videresalg.

Mens betjentene arbejdede på stedet kom en mand gående forbi og gestikulerede med armene, mens han pegede fingre af patruljen og råbte af dem. Manden fortsatte af Vibyvej, men vendte sig rundt og råbte igen af patruljen, og i øvrigt af alle andre, der gik forbi, hvorefter han tog opstilling på kørebanen og rakte fuck-finger til patruljen. Den 39-årige mand blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Brand i container

Natten til torsdag kl. 03.25 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var opstået brand i flere plastikcontainere og et træskur på Rosenvangs Allé i Viby J. Brandvæsnet var hurtigt på stedet og kl. 04.45 var efterslukningsarbejdet færdigt. Branden var formentlig opstået i en af containerne, hvorefter den havde bredt sig til en trækonstruktion og op på taget af en el-bygning, der lå ved siden af. Ingen personer kom noget til ved branden, og årsagen er fortsat ukendt.

Bil i brand

Onsdag kl. 15.31 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var gået brand i en bil på Karl Krøyers Vej i Aarhus N. Den 36-årig mand, der havde kørt bilen, fik slev slukket branden med en flaske vand, og ingen personer kom til skade. Årsagen til branden kendes ikke.

Færdsel

Onsdag kl. 14.06 blev en 32-årig mandlig bilist sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en patrulje på Nordkystvejen i Allingåbro.

Natten til torsdag kl. 00.30 blev en 22-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og for narkobesiddelse, da han blev standset af en patrulje på Guldsmedgade i Aarhus C.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

  • På Næringen i Risskov begået mellem mandag den 20/4 kl. 15.00 og onsdag den 3/6 kl. 12.00

Publiceret 04 June 2020 16:27