Det tre stiftere af Shaping New Tomorrow, fra venstre: Christoffer Bak, Kasper Ulrich og Christian Aachmann.

Det tre stiftere af Shaping New Tomorrow, fra venstre: Christoffer Bak, Kasper Ulrich og Christian Aachmann. Pressefoto

NU er Shaping New Tomorrow klar til at åbne i Aarhus

Efter corona-udskydelsen af åbningen på Store Torv er Shaping New Tomorrow nu klar til at indtage Aarhus med modevirksomhedens til dato største butik.

Torsdag 11. juni kl. 10.00 indleder borgmester Jacob Bundsgaard fire dage med åbningsaktiviteter ved at klippe den røde snor til den nye butik i hjertet af Aarhus. Det oplyser modevirksomheden i en pressemeddelelse.

Aarhus-butikken bliver et levende testlaboratorium for nye oplevelsesinitiativer, som på sigt kan blive et varemærke for Shaping New Tomorrow, når virksomheden snart sætter fart under udrulningen til nye markeder i Europa. For eksempel kan gæsterne i butikken trykke på en knap i prøverummet for assistance fra en ekspedient, som så får en besked på sit smartwatch. Og så eksperimenterer den nye butik med særlige lysindstillinger i prøverummet, som gør det muligt at se tøjet i dagslys og aftenbelysning med videre.

"Selv om vi er et tøjbrand, der er født digitalt og driver omkring 75 procent af vores forretning og kundedialog online, er den fysiske butik stadig yderst relevant for os. Butikkerne skaber et rum for at give gæsterne en særlig og personlig oplevelse. I vores butikskoncept er skandinavisk hygge afgørende for at skabe den stemning, vi ønsker, Men vi krydrer det med nye digitale løsninger for at give gæsterne en unik oplevelse. Ideen er, at de nye digitale tiltag, vi tester af i Aarhus, bliver et vigtigt pejlemærke for den internationale ekspansion af vores butikskoncept," forklarer Christoffer Bak, design- og produktionsdirektør i SNT.

Af hensyn til corona-situationen og myndighedernes retningslinjer om ikke at samle for mange mennesker strækker åbningen sig over fire dage fra torsdag 11. juni til og med søndag 14. juni. Hensynet betyder blandt at der maksimalt er plads til 30 gæster i butikken ad gangen, og der er sat ekstra personale ind for at sikre, at der er afstand mellem gæsterne både i køen udenfor og i butikken.

"Med fire dage til at markere den nye butik er der plads og tid nok til, at alle kan komme ned på Store Torv og være med. Vi håber, at vi efter corona-nedlukningen kan gøre lidt for at antænde den nerve og det byliv, der gerne skal være i en god handelsby som Aarhus. Den forlængede åbningsevent tager hensyn til, at vi kun kan være et begrænset antal gæster i butikken, og at der skal holdes behørig afstand ude foran. Så jeg håber, at alle er lidt ekstra tålmodige og så ellers bare nyder den gode stemning og serveringen, vi sørger for ude på Store Torv," siger Christoffer Bak.

Åbningen bliver fejret med tilbud, musik og servering af drikkevarer og snacks til alle. Blandt andet fra en gourmetkaffevogn, der patruljerer Store Torv, og med servering og godt humør til de, der venter i kø.

For de første 100 gæster i butikken, der handler for over 500 kroner, vil der både torsdag, fredag og lørdag være en særlig goodiebag til en værdi af 1.000 kroner.

Om Shaping New Tomorrow

Shaping New Tomorrow er etableret i 2015 af tre unge tøjiværksættere fra Aalborg. Virksomheden beskæftiger 40 ansatte på hovedkontoret i Aalborg samt i butikkerne i Aalborg og København. Shaping New Tomorrow har al produktion i Portugal, der holder 200 medarbejdere beskæftiget. Drevet af ambitionen om at forene klassisk, stilet herretøj i sublim kvalitet med komfort, velvære og en aktiv livsstil har de tre stiftere siden 2015 skabt et tøjbrand på vej til et internationalt gennembrud. Shaping New Tomorrow omsætter for mere end 100 millioner kr. på markederne i Skandinavien, Tyskland og Holland.

Kilde: SNT

Publiceret 02 June 2020 00:00