Udsigten fra Bechmanns bolig på Egå Strandvej.

Udsigten fra Bechmanns bolig på Egå Strandvej. Foto: Boliga.dk

Tidligere fodboldstjerne sælger pragtvilla med havudsigt i Aarhus

Den tidligere professionelle fodboldspiller Tommy Bechmann og hans kone Anna-Louise har sat deres hjem i Egå til salg.

Ejendommen ligger på Egå Strandvej med udsigt over bugten og er udbudt til salg for 9.995.000 kroner hos ejendomsmæglerfirmaet Nonbo & Eland, oplyser Boliga.dk.

I salgsmaterialet beskriver mæglerne desuden adressen som ”ideel til børnefamilien” – med blandt andet en stor hall, værelsesafdeling med fire værelser og et forældreafsnit med soveværelse, bad og walk in-closet.

Til de knap ti millioner kroner er Bechmanns villa blandt Egås mest eksklusive af slagsen, der er til salg for øjeblikket. Huset er da også fra den tidligere professionelle fodboldspillers egen tid på adressen. Det er nemlig bygget i 2012, mens Bechmann-parret ifølge Boligas oplysninger overtog adressen i 2009, hvor han spillede fodbold i Tyskland.

Tommy Bechmann i kamp for SønderjyskE i slutningen af karrieren i 2016.

Tommy Bechmann i kamp for SønderjyskE i slutningen af karrieren i 2016. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Tommy Bechmann spillede i HEI, AGF og Skovbakken, inden han som ung seniorspiller i 1999 brød igennem i FC Aarhus og derfra kom til Esbjerg og vandt bronzemedaljer og blev topscorer i Superligaen.

Det skaffede ham i 2004 en kontrakt med bundesligaklubben Bochum og senere Freiburg, inden han i 2011 vendte hjem til Danmark og spillede for SønderjyskE frem til karrierestoppet i 2017.

Bechmann er 38 år.

jr

Publiceret 29 May 2020 13:41