Foto: Rigspolitiet

To mænd anholdt:

Havde hash i lommer og underbukser

Politiet fandt tirsdag hash hos to mænd i et vestlige Aarhus

To mænd endte med at blive anholdt for besiddelse af narko, da en politipatrulje tirsdag klokken 17.04 tog kontakt til en bil, der holdt parkeret ved Bispehavevej i Hasle. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Da patruljevognen nærmede sig den parkerede bil, var der pludselig en person, der løb fra bilen. Den ene betjent løb efter personen, der viste sig at være en 22-årig mand, og råbte højt, at det var politiet, og at han skulle standse. Efter en kort eftersættelse standsede den 22-årige, fik håndjern på og kom med retur til den parkerede bil. Da den 22-årige blev visiteret, fandt betjentene tre klumper hash i mandens lommer, fremgår det af døgnrapporten.

I mellemtiden havde den anden betjent rettet henvendelse til en 20-årig mand, som sad på førersædet i den parkerede bil. Den 20-årige blev også visiteret, og her fandt betjenten en mindre mængde hash i hans underbukser.

Ved ransagning af bilen fandt betjentene yderligere en mængde hash samt en totenschlæger. Begge mænd blev anholdt og er foreløbigt sigtet for besiddelse af narko, oplyser Østjyllands Politi.

jwh

Publiceret 27 May 2020 20:35