Alexander Tvede (tv.), Line Rendbøll og Deniz Karakus vil lave rosé på dåse. Foto: Billedefabrikken

Alexander Tvede (tv.), Line Rendbøll og Deniz Karakus vil lave rosé på dåse. Foto: Billedefabrikken

Unge iværksættere sælger rosé på dåse fra lager i Aabyhøj

Unge iværksættere har lavet en ny virksomhed, der sælger rosé på dåse

erhverv For godt 6 måneder siden startede Alexander Tvede, Deniz Karakus og Line Rendbøll en virksomhed op, som har krævet rigtig meget forarbejde. Lige inden coronas udbrud i Danmark, var de næsten stort set klar til deres lancering, men har måtte udskyde den pga. de stramme tiltag for forsamlinger. De tre unge iværksættere har startet en virksomhed op, hvor de vil sælge vin på dåse.

Deres første variant vil være en rosé. Vin på dåse har fået stor succes i flere lande som eksempelvis USA, Tyskland, Italien og andre lande.

"Vores produkt er nyt og så smager det samtidigt godt med en anelse af semi-sparkling til tungen. Derudover vil vi lave et brand ud af vores navn, Cévie, hvor det er ligeså meget alt det udenom produktet som er et brand," siger Alexander og fortsætter:

"Derfor kræver det meget tilstedeværelse. Vi har nogle super gode samarbejdspartnere i form af klubber, barer mm. Det er en virkelig dårlig start for os, når vi ikke kan lave fester for vores forbrugere."

Flere og flere virksomheder oplever økonomiske problemeri disse tider, men ifølge de tre iværksættere, skal det ikke holde dem tilbage.

"Jeg er vokset op med at man må yde, før man nyde. Derfor giver jeg aldrig op. Jeg stiller mig derfor spørgsmålet; 'hvorfor skulle det her holde os tilbage?'" Siger Alexander med et smil på læben.

mj

Publiceret 22 May 2020 13:00