Foto:

Foto: Øxenholt Foto

Se de skønne billeder:

Solskinsvejret nydes i Aarhus med god afstand

Det flotte vejr har fået aarhusianerne ud i byen og i naturen. Østjyllands Politi melder om afstand og godt humør

Af
Jonas Wrede Hansen

Det er svært ikke at blive lokket ud i det fine vejr, når solen står højt på himlen, og temperaturmåleren nærmer sig de 20 grader. Derfor er der da heller ikke noget at sige til, at en del aarhusianere har tilbragt Kristi himmelfartsdag ude i det fri.

I denne corona-tid skal man dog være opmærksom på, at der er nogle retningslinjer, man skal følge, når man samles udenfor. Ifølge politiet ser det torsdag ud til, at aarhusianerne er gode til at overholde dem.

"Vi er meget til stede derude, og vi oplever, at der er mange mennesker, men de holder afstand," fortæller Heine Hansen, vicepolitiinspektør ved Østjyllands Politi, til Lokalavisen Aarhus og oplyser, at politiet fortsætter med at patruljere resten af eftermiddagen og ud på aftenen med fokus på større forsamlinger.

"Lige nu kører vi de steder, hvor folk typisk samles, når solen skinner. I takt med at solen forsvinder, vil vi køre de steder, hvor folk samles om aftenen. Og nu hvor restaurationer må åbne, så vil det være de steder, at vi vil være til stede," fortsætter vicepolitiinspektøren.

Se de skønne sommerbilleder fra Aarhus i galleriet herunder.

Publiceret 21 May 2020 16:28