Foto:

Foto: Adobe Stock

Bekræftet:

Moesgaard har genåbningsdatoen på plads

Når Moesgaard Museum åbner i næste uge, skal publikum købe billet på forhånd. Museet indfører nemlig tidsintervaller på billetterne for at sikre et trygt og sikkert museumsbesøg med god afstand mellem gæsterne

Moesgaard Museum er klar til at åbne dørene igen for publikum tirsdag 26. maj, det bekræfter museet torsdag i en pressemeddelelse oven på Folketingets beslutning om at museer fra torsdag må åbne straks.

Det bliver dog med en væsentlig ændring hos museet i det sydlige Aarhus, da det bliver med online billetkøb på forhånd i tidsintervaller, og dermed med et begrænset antal gæster i udstillingerne. Det sker for, at gæsterne kan få en sikker og tryg oplevelse, fremgår det af pressemeddelelsen.

Museet har gennemgået alle udstillinger og publikumsfaciliteter og der vil være ekstra overvågning samt afstandsmarkeringer og ekstra rengøring.

”Vi glæder os til igen at få liv i museet og møde vores gæster. Og ikke mindst til igen at kunne byde publikum indenfor i vores store særudstilling om Pompeji, som var et stort trækplaster før Corona nedlukningen. Den er det lykkedes os at få forlænget til 13. september, og det er vi meget glade for. De kommende dage skal vi have medarbejderne tilbage på arbejde igen til en sikker og klar arbejdsplads, og så skal vi have dem instrueret i de nye arbejdsgange, der også skal gøre det sikkert og trygt for vores gæster at besøge museet, når vi slår dørene op på tirsdag,” siger direktør Mads Kähler Holst i pressemeddelelsen.

I den kommende tid skal man huske at købe billet på forhånd på museets hjemmeside, inden man planlægger et besøg på Moesgaard.

Museet åbner igen tirsdag 26. maj klokken 10.

jwh

Publiceret 21 May 2020 14:35