Foto: FotoTrine, vildmedfoto.dk

Foto: FotoTrine, vildmedfoto.dk

Tangkrogen danner ramme om drive-in fodboldbrag på storskærm

Genåbningskampen mellem AGF og Randers kan opleves på Tangkrogen

Når AGF og Randers skyder Superligaen i gang igen torsdag d. 28 maj, så bliver det ikke med fyldte tribuner på Ceres Park. Til gengæld vil der være storskærme med fodboldfans opstillet rundt om banen.

Men har man ikke nok i at følge virtuelt med hjemmefra, så er der nu en mulighed for at få en flig af det fodboldfællesskab, der kendetegner en almindelig AGF-kamp.

Blot to kilometer fra stadion på Tangkrogen, hvor Aarhus City Forening og eventbureauet Front of House har opstillet den såkaldte P-scene og med succes afholdt koncerter og filmvisning for parkerede biler, inviterer de to nu sammen med AGF til fodboldfest.

Arrangementet starter klokken 18 med opvarmning i form af Jøden, der fremfører en ny AGF-sang, cheftræner David Nielsen, som præsenterer holdopstillingen, musik, AGF-spillere uden for kamptruppen og meget andet, før bolden atter ruller klokken 19.

"Vi er rigtig glade for, at vi nu - i et godt samarbejde med Aarhus City Forening og Ceres - også kan tilbyde en anderledes og spændende fodboldoplevelse på byens mest centrale scene," siger Morten Lerke, der er ansvarlig for publikumsoplevelser i AGF.

Fodboldarrangementet koster 400 kroner pr bil, men er man sæsonkortholder, får man det til halv pris.

Pladsen åbner klokken 17, og alle biler skal være på plads klokken 18.

dp

Publiceret 15 May 2020 18:12