For at støtte det lokale butiksliv, har Lokalavisen Aarhus købt gavekort i lokale butikker. Dem sætter vi nu på højkant.

For at støtte det lokale butiksliv, har Lokalavisen Aarhus købt gavekort i lokale butikker. Dem sætter vi nu på højkant.

Konkurrence:

Vi støtter de lokale butikker - vind masser af gavekort

Lokalavisen Aarhus har købt en masse gavekort til lokale butikker, som vi i de kommende uger giver videre til vores læsere

Af
Grethe Bo Madsen

Lokalavisen Aarhus vil gerne hjælpe det lokale handelsliv i Aarhus Kommune. Derfor har vi købt en ordentlig stak gavekort til en række butikker.

Dem sætter vi på højkant i en konkurrence over de kommende fem uger. Hvert gavekort har en værdi af 150 kroner.

Vil du deltage i konkurrencen om et af gavekortene, skal du sende en mail med dit navn og mobilnummer til Lokalavisen Aarhus' redaktionsmail på redaktion.aarhus@lokalavisen.dk og skrive 'konkurrence' i emnefeltet.

Onsdag 8. april trækker vi de første seks vindere af gavekort. I den første uge kan du vinde gavekort til følgende butikker: Jama Ost, Samlerbørsen, Støvsugerhjørnet, Chicago Roasthouse, Jordens frugter og Sunset Boulevard i Nord.

Du kan også hjælpe

Du kan også hjælpe med at støtte dine lokale butikker lige nu ved at holde øje med de tiltag, de enkelte butikker forsøger sig med.

Bestil en god middag og få den bragt til døren. Bestil tøj og sko og andre varer lokalt og få det leveret eller hent det ved butikken.

Vi offentliggør navnene på vores hjemmeside hver uge de kommende uger.

Publiceret 06 April 2020 08:00