Billedbesked via Frameo.

Billedbesked via Frameo. Pressefoto.

Aarhus-virksomhed har kæmpe fremgang lige nu: Vi deler minder som aldrig før

Coronakrisen får folk til at dele billed- og videominder

Den aarhusianske virksomhed Frameo kan i den grad mærke, at folk i stigende grad holder digital kontakt med hinanden under coronakrisen, hvor vi holder os hjemme og så vidt muligt ikke ser familie og venner.

Frameo har udviklet en app, der gør det muligt fra mobilen at sende billeder og videoer med en besked i en billedramme.

"Lige nu oplever vi, at der bliver sendt op til 80.000 billeder og videoer om dagen fra vores app til billedrammer over hele verden. Det er næsten fem gange så mange som sidste år," siger Kasper Borup fra Frameo i en pressemeddelelse.

Brugerne oplyser til Frameo, at de særligt deler billeder og videoer med deres kære, som i øjeblikket er isolerede på grund af coronakriser, især ældre familiemedlemmer, der ikke bruger Facetime, Skype og lignende.

"Vi er selvfølgelig utrolig glade for de reaktioner, vi har fået fra brugere, og at vi med vores ramme har kunnet hjælpe dem til bedre at holde kontakten med eksempelvis deres forældre eller bedsteforældre, der sidder på plejehjem og ikke kan få besøg i den her svære tid," siger Nikolaj Schmidt fra Frameo.

Billederne og videoerne, der bliver sendt for tiden, er lige nu primært gamle billeder og videoer af gode minder, de måske har haft sammen. Nogle bruger også Frameo til at sende små hverdagsglimt til deres nære for at holde kontakten ved lige i denne tid, hvor man ikke ser hinanden.

Medarbejderne i Frameo.

Medarbejderne i Frameo. Pressefoto.

Frameo er en nyere virksomhed med en international profil, der holder til i kontorfællesskabet Workspace Haslegården i Aarhus V.

Visionen er at give mennesker mulighed for at dele minder og øjeblikke i digitale fotorammer med fokus på, at alle skal kunne bruge teknikken uanset alder og teknisk kunnen.

jr

Publiceret 03 April 2020 11:47