Der bliver tomt på stolene omkring Katapults teaterchef Torben Dahl de næste 16 dage.

Der bliver tomt på stolene omkring Katapults teaterchef Torben Dahl de næste 16 dage. Foto: Pedersen Mikkel Berg/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Aarhus-teater aflyser samtlige forestillinger

De næste 14 dage vil der ikke blive spillet på Teater Katapults skrå brædder

Corona Regeringen har opfordret alle indendørs kulturinstitutioner til at lukke ned i 14 dage på grund af corona-virussens hastige smittespredning. Det har nu ført til, at Teater Katapult også holder lukket.

Foreløbig aflyser Teater Katapult alle forestillinger i perioden fredag 13. marts til og med søndag 29. marts, det oplyser teatret i en pressemeddelelse.

Dermed er den sidste foreløbige forestilling, der gennemføres, teatrets 'Anna, Walk With Me', i aften kl. 19. 30. Alle der i forvejen har billet til i aften har stadig mulighed for at se forestillingen, men stykket er lukket ned for yderligere salg, hvilket betyder, at der er mulighed for at sidde med større afstand i salen end normalt.

Aflysningerne betyder også, at alle dem, der har billetter til arrangementer på Katapult, og som er berørt af lukke-perioden, vil blive kontaktet af teatret. Og de vil, hvor det er teknisk muligt, automatisk få tilbageført værdien af allerede betalte billetter.

I pressemeddelelsen beklager teatret de ulemper og besvær, det måtte medføre for alle kunder – men teamet på Teater Katapults kommer også med en personlig opfordring i situationen:

"Husk midt i alt det her at bevare glæden og være hensynsfuld. Lad os passe godt på hinanden! Vi glæder os til at se jer igen på Teater Katapult. Tusind tak og på gensyn," lyder beskeden.

am

Publiceret 12 March 2020 16:37