Nyt projekt på Godsbanen.

Nyt projekt på Godsbanen. Visualisering: Årstiderne Arkitekter A/S

Nyt projekt på Godsbanen med byhuse, lejligheder og åbne stueetager til små erhvervsdrivende

Den kreative bydel Godsbanen tager næste skridt

Aarhus Byråd har valgt det projekt, der skal opføres på Godsbanen på arealet mellem Æggepakkeriet og Godsbanens værksteder. Her bliver der bygget byhuse, lejligheder og mindre erhvervslokaler i stueplan. Projektet er udviklet af KPC Ejendomsudvikling A/S og tegnet af Årstiderne Arkitekter A/S.

"Vi glæder os til at realisere vores projekt på dette ualmindeligt spændende og centrale sted i Aarhus, hvor vi kommer til at bidrage meget fint til mangfoldigheden i området. Projektets byhuse vil utvivlsomt tiltrække familien med børn, der ønsker den bynære beliggenhed. Lejlighederne vil tiltrække det yngre publikum, herunder studerende. Og så tror vi på, at de mindre erhvervslokaler i stueplan vil blive et aktiv for området,” siger KPC’s udviklingsdirektør Henrik Hoffmann i en pressemeddelelse fra Aarhus Kommune.

Teknik og Miljø rådmand Bünyamin Simsek håber, at de åbne stueetagerne ud mod Kjeld Tolstrups Gade bliver fyldt med små erhvervsdrivende, som kan bidrage til det kreative miljø i området.

”Nye projekter på Godsbanen skal understøtte det liv og den mangfoldighed, der allerede er i området. Det gør projektet her i særdeleshed med de udadvendte aktiviteter i gadeplan,” siger Bünyamin Simsek.

Når byggetilladelsen er på plads, kan KPC Ejendomsudvikling A/S sætte skovlen i jorden og gå i gang med projektet.

jr

Publiceret 27 February 2020 10:26