Kagedyst i Bruuns Galleri.

Kagedyst i Bruuns Galleri. Foto: Martin Gravgaard.

Bager du den bedste kage i Aarhus?

40 amatørbagere har tilmeldt sig kagedyst i Bruuns Galleri

Søndag 1. marts afholder Bruuns Galleri for tredje år i træk konkurrencen Aarhuskagen. Det er for alle kageelskere, uanset om man kan bage eller bare hellere vil smage på kagerne.

”Vi vil gerne kåre den bedste amatørbager i Aarhus, og allerede nu har vi over 40 dygtige amatørbagere tilmeldt konkurrencen. Der er ingen tvivl om, at de seneste års Tv-bageprogrammer har sat skub i danskernes lyst til at bage lækre kager, så det vil vi gerne facilitere her i Bruuns Galleri,” siger Nipuni Julie Jakobsen (Nip) i en pressemeddelelse fra Bruuns Galleri.

Aarhusianske Nip har været med i Den Store Bagedyst på Danmarks Radio, og hun er igen i år dommer i den lokale bagedyst i Aarhus.

Nip, der her skærer for, er dommer til Aarhuskagen konkurrence.

Nip, der her skærer for, er dommer til Aarhuskagen konkurrence. Foto: Martin Gravgaard

Alle kagerne præsenteres søndag 1. marts i Bruuns Galleri klokken 12-14 på pladsen mellem Espresso House og Joe & the Juice. Her bliver kagerne bedømt af Nip, Mia og Micki, der alle er kendt fra bagedysten på TV.

Når kagerne er bedømt, kan man købe et stykke. Pengene fra salget går ubeskåret til Danske Hospitalsklovne, der støtter indlagte børn med smil og glæde i hverdagen.

Publiceret 25 February 2020 10:42