Foto:

Foto: Lars Krabbe/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Lokal opbakning til kunstgræsbane:

Donerer 100.000 kroner

En kunstgræsbane i Mårslet er kommet et skridt tættere på med en donation fra SuperBrugsen i byen

I Mårslet drømmer man om en kunstgræsbane, så børn, unge og voksne i byen kan spille fodbold på gode faciliteter. Den drøm er ved at blive til virkelighed, og det er den især ved at blive med hjælp fra den lokale SuperBrugsen. For den har netop sendt en kunstgræsbane-donation på 100.000 kroner af sted, så en ny kunstgræsbane snart kan blive til en realitet.

Det oplyser Mårslets kunstgræsudvalg i en pressemeddelelse.

“Byens borgere er også vores kunder, og dem vil vi gerne passe på. En ny kunstgræsbane er til gavn for rigtig mange og bidrager til at gøre Mårslet til en attraktiv by med et stærkt lokalt sammenhold - det ønsker vi også," siger formand for SuperBrugsens bestyrelse Anne-Mette Bay Bjørn i pressemeddelelsen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her ses udvalget for TMG Kunstgræs sammen med SuperBrugsens bestyrelsesformand Anne-Mette Bay Bjørn og brugsuddeler Troels Laursen i midten. Fra venstre Thomas Vestergaard, Jan Baunegaard og fra højre Jesper Holler og Kasper Langberg Jensen.

Her ses udvalget for TMG Kunstgræs sammen med SuperBrugsens bestyrelsesformand Anne-Mette Bay Bjørn og brugsuddeler Troels Laursen i midten. Fra venstre Thomas Vestergaard, Jan Baunegaard og fra højre Jesper Holler og Kasper Langberg Jensen. Pressefoto.

Formand for udvalget bag Kunstgræsgruppen Thomas Vestergaard kalder det en fantastisk gestus fra en lokal erhvervsdrivende.

“En donation af den kaliber fra en lokal sponsor er en kæmpe styrke for projektet. Vi forventer, at det nye kunstgræsanlæg kommer til at være centrum for mange aktiviteter, og her er vi glade for at have fået SuperBrugsen med som tæt samarbejdspartner,” siger han i pressemeddelelsen.

Også andre velvillige private bidrag, erhvervssponsorater og fonde har i starten af det nye år gjort en stor forskel. Seneste har Sparekassen Hobro Fonden givet intet mindre end 50.000 kroner til den nye kunstgræsbane.

Den samlede indsamling nærmer sig nu 1,35 millioner kroner. Målet er ifølge Mårslets kunstgræsudvalg 1,5 millioner kroner, så der mangler fortsat penge, før drømmen kan blive til virkelighed.. Der er dog en klar forventning om, at børn, unge og voksne kan spille fodbold på en ny kunstgræsbane i Mårslet til efteråret.

jwh

Publiceret 21 February 2020 00:00