Med åbningen af My Home i Egå er der nu to My Home-butikker i Aarhus.

Med åbningen af My Home i Egå er der nu to My Home-butikker i Aarhus. Foto: Camilla Kjærgaard Olesen

My Home har gjort sin entre i Egå

På Gåseagervej 4 i Egå har My Home netop slået dørene op

Af
Camilla Kjærgaard Olesen

møbler Først var der en, og nu er der to My Home-butikker i Aarhus.

Den ene ligger i Tilst, og den nyeste har netop åbnet på Gåseagervej 4 i Egå - onsdag 5. februar åbnede dørene til møbelbutikken i nordbyen nemlig for første gang.

At man har valgt at slå sig ned lige præcis i Egå er ganske bevidst. De nærmeste konkurrenter ligger langt derfra, samtidig er det et område, hvor der bor mange mennesker, og dagligt kører der mange tusindvis biler forbi på Grenåvej.

"Der er et stort potentiale herude og på den uge, vi har haft åbent, har der været rigtig mange kunder forbi, så vi er blevet taget godt imod," fortæller butikschef Lars Christianie Sørensen og fortsætter:

"Det ligger rigtig godt og centralt placeret her sammen med en masse andre forretninger, og der er en god trafik i området."

Det var Jan Hallas, der i sin tid startede My Home i privaten ved Randers, og siden har forretningen vokset sig stor med 35 butikker fordelt rundt i hele landet.

For nogle år siden blev virksomheden solgt til det svenske firma Bygghemma.

Butikschefen i Aarhus har været med siden 2017, hvor han begyndte i Silkeborg, og nu er han så med til at åbne den anden butik i Aarhus.

1.000 kvadratmeter

"My Home har længe været på jagt efter lokaler i Aarhus, og byen er så står, at der er potentiale nok til at kunne rumme en butik mere. Vi leverer gode produkter til små penge, og vi skiller os især ud på vores sofaer og senge. De fleste kan være med rent prismæssigt - vi har prisklasser til enhver smag," fortæller Lars Christianie Sørensen, der har fået ansvaret for de knap 1.000 kvadratmeter i to etager på Gåseagervej.

Han er glad for den nye, lyse og åbne butik, som, han ikke er i tvivl om, bliver en succes.

"Der er ingen møbelbutikker i nærheden, så den ligger rigtig godt, og der er mange forskellige typer mennesker her i nordbyen, så jeg kan love, at det her bliver en god biks. My Home er kendt af de fleste, og vi har alt i møbler til hjemmet. Vi har indtil videre fået mange positive tilkendegivelser fra kunderne, der er blevet glædeligt overraskede over, at vi har åbnet," siger butikschefen.

Foruden Lars Christianie Sørensen er der yderligere to ansatte til at betjene kunderne i Egå.

Publiceret 18 February 2020 19:00